Şehidimizin Naaşı Yola Çıktı
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi sonucu şehit olan Bilecikli Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan’ın cenazesi yola çıktı.
Türk Silahlı Kuvvetleri’ne ait C-130 tipi askeri kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmesi sonucu şehit olan Bilecikli Hava Uçak Bakım Astsubay Üstçavuş İlhan Ongan’ın cenazesi memleketine getirilmek üzere Eskişehir’den konvoy ile birlikte yola çıktı.
Bilecik Valiliği tarafından yapılan bilgilendirmede, Şehidimizin konvoy şeklinde Bilecik Devlet Hastanesi’ne kadar eşlik edileceği ardından 14.30 da Şehidimizin Naaşı’nın baba ocağına götürüleceği bildirildi.
Diğer yandan, şehir merkezinde de büyük bir hazırlıkla beklenen Şehidimizin Cenaze Töreni Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek cenaze töreninin ardından, Bilecik Şehitliği'ne defnedilecek.



Bu haber toplam 214 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.