Şehir magandaları boş durmuyor!

Şehir magandaları boş durmuyor!

Bilecik’in Söğüt ilçesinde park ve oyun gruplarına zarar veren şehir magandaları yine boş durmadı.

Bilecik’in Söğüt ilçesinde park ve oyun gruplarına zarar veren şehir magandaları yine boş durmadı. Henüz birkaç gün önce Söğüt Belediyesi tarafından yapılan duyuruda çocuk oyun parklarında bakım ve tamirat çalışmaları gerçekleştirildiğine atıfta bulunularak vatandaşların park alanlarına zarar vermeden temiz kullanmaları çağrısında bulunulmuştu.

sehir-magandalari-bos-durmuyor1.jpg

Gelinen süreçte, şehir magandaları yine boş durmadı ve dinlenme alanlarında bulunan bank ve masalara zarar verdi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bank ve masaların kırıldığı ve üzerlerinde ateş yakıldığı görüldü.

Söğüt Belediyesi ise yaşanan bu durum karşısında bir kez daha vatandaşlara çağrıda bulunarak duyarlı olmaya davet etti. Söğüt Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Lütfen yapmayın” denilerek, şu ifadelere yer verildi:

“Daha öncede yaşadığımız bu üzücü hadiseler maalesef tekrar etmektedir. Bizler korumaya çalıştıkça kimliği belirsiz kişi veya kişiler bilinçli olarak bank ve piknik masalarına zarar vermeye devam etmektedir. Lütfen bu konu hakkında tüm halkımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.”

sehir-magandalari-bos-durmuyor2.jpg

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum