ŞEHİR MAGANDALARI İŞ BAŞINDA!

ŞEHİR MAGANDALARI İŞ BAŞINDA!

Şehir magandaları bu kez Osmaneli’nde ortaya çıktı. Osmaneli Belediyesi’ne ait Şehitler Parkı’nın tuvaletlerinin kapıları kırılarak duvarlarına yazılar yazıldı. Yürüyüş yolundaki tellerin birçoğu kopartıldı.

sehir-magandalari-isbasinda2-002.jpg

Konuya ilişkin şikâyetlerini dile getiren bazı vatandaşlar belediyenin her köşeye bir görevli dikemeyeceğini halkın bu konuda duyarlı olmalarını istedi. Vatandaşlar, yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:

“Osmaneli Belediyesinin milletin parası ile yaptığı bu güzel park maalesef bazı kendini bilmezler tarafından tahrip ediliyor. Gece yarısı buralara gelip, tuvaletin kapılarını kırmışlar, duvara yazı yazmışlar. Sakarya kenarına Belediyenin çekmiş olduğu tel çitlerin birçoğu kırılmış durumda.  Belediye her köşeye bir görevli, bir bekçi dikecek hali yok” dediler.

sehir-magandalari-isbasinda3-001.jpg

Kopartılan telleri tamir eden belediye ekipleri ise, “Bizler yapmaktan usandık fakat bu telleri kopartanlar bıkmadılar. Ne istiyorlar bu tellerden, bu kapılardan. Bu mekanlar ve bu tesisler herkesin kullanması için yapıldı. Fakat parka gelen insanlar akşamları tuvaletleri kullanmaya korkuyorlar, Şehitler Parkında kamelyalarda oturmaya korkuyorlar” dediler.

sehir-magandalari-isbasinda4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3715 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.