Şehir magandaları yine iş başında!

Şehir magandaları yine iş başında!

Osmaneli Belediyesi tarafından kente kazandırılan parklara verilen zarar pes dedirtti.

Osmaneli Belediyesi tarafından kente kazandırılan parklara verilen zarar pes dedirtti. Parklar başta olmak üzere spor tesislerine ve spor aletlerine verilen zararlar karşısında çileden çıkan Osmaneli Belediyesi tüm ilçe halkını yapılan hizmetlere sahip çıkmaya davet etti.

sehir-magandalari-yine-is-basinda1.jpg

Osmaneli Belediyesi, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesaplarından bir paylaşımda bulundu ve kamu malına zarar verenler hakkında yaptırım uygulanacağını bildirdi. Belediyenin bahse konu açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Çocuklarımız için en güzelini yapıyoruz ama bazıları parklara zarar veriyorlar. Lütfen parklarımıza sahip çıkalım. Belediye olarak zarar verenler hakkında yasal işlem başlatacağız. Kamu malına zarar vermenin sonuçları ağır ama artık bunu uygulamak zorundayız.

Her düğün sonrası tuvalet ve lavabolar zarar görüyor. 2023’te düğün sahiplerinden salona verilen zararları alacağız. Lütfen parklarımıza, spor tesislerimize, salonlarımıza, kamusal alanlara sahip çıkalım.

Sürekli yaşam kalitesini artırdığımız Osmaneli halkı her konuda olduğu gibi bu konuda da belediyemize yardımcı olacaktır. Unutmayalım kamu malına zarar verenlerde bu ilçenin çocukları. Aileler çocuklarına sahip çıkmalı.”

sehir-magandalari-yine-is-basinda2.jpg

Bu haber toplam 1911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.