ŞEHİT ANNESİ GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

ŞEHİT ANNESİ GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Bilecik'te de törenle kutlandı. Kutlamalarda şehitlik ziyaretinde şehit annesi gözyaşlarını tutamazken, resmi geçit töreni sırasında bastonlarıyla yürüyen 3 gazi uzun süre alkışlandı.

Gaziler uzun süre alkışlandı
Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenler 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde resmigeçitle sona erdi. Resmi geçit törenine askerlerin yanı sıra gaziler de katılırken, son sırada bulunan ve ellerindeki bastonlarla yürümekte zorluk çeken gaziler uzun süre alkışlandı.

sehit-annesi-goz-yaslarini-tutamadi3.jpg

Şehit annesi gözyaşlarını tutamadı
Bilecik Valisi Tahir Büyükakın'ın Hükumet Konağında tebrikleri kabulünün ardından protokol üyeleri Bilecik Şehitliği'ni ziyaret ederek, şehit mezarlarına çiçek bıraktı. Saygı atışı, Bilecik İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz'ün okuduğu duaların ardından Vali Büyükakın'ın Şeref Defteri imzalamasının ardından törenler sona erdi.

Tören sonrası Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, vatani görevini yaparken şehit olan Mesut Bilir'in babası Mehmet ve annesi Hayriye Bilir'le birlikte şehidin mezarı başında dua okudu. Bu arada anne Hayriye Bilir gözyaşlarına hakim olmadı.

sehit-annesi-goz-yaslarini-tutamadi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum