Selçuk Filoğlu projelerini açıkladı

Selçuk Filoğlu projelerini açıkladı

Bağımsız Bilecik Belediye Başkan Adayı Selçuk Filoğlu projelerini açıkladı.

Bağımsız Bilecik Belediye Başkan Adayı Selçuk Filoğlu projelerini açıkladı.

Selçuk Filoğlu, çok sayıda proje ve vaadini paylaştığı açıklamasında, EDS’lerin kaldırılmasından su ücretlerinde indirime, makam arabası kullanmayacağından gençlere bisiklet sözüne kadar birçok proje ve vaatte bulundu.

“Biz bize yeteriz Bilecik ve ulaşılabilir başkan” sloganıyla yola çıkan Selçuk Filoğlu, proje ve vaatlerini şöyle dile getirdi:

“EDS’ler kalkacak. Orta refüj kalkacak, raylı sistemle hastane ve üniversiteye ulaşım sağlanacak. Engelli vatandaşlarımıza ücretsiz tekerlekli sandalye temin edilecek. Su ücretlerinde yüzde 30 indirim uygulanacak, berberlere indirim oranı yüzde 50 olacak. Askeriye bulunduğu yerden şehir dışına taşınacak. İlimizde bulunan kamu kurumları tek bir kamu kampüsünde birleştirilecek. Okullarımızın tamamı okullar bölgesine taşınacak. Alternatif çevre yolu hayata geçirilecek, çevre yolu üzerine AVM yapılacak. Çarşı içerisinde ücretsiz internet imkanı sağlanacak. Öğrencilere ücretsiz konser ve gezi düzenlenecek. Belediye imkanlarını usulsüzce şahsi menfaatlerinde kullananlardan hesap soracağım. Siyasi partilerdeki kırgın kişileri bir araya getirerek Bilecik’imizi hep birlikte yöneteceğiz. Makam aracı kullanmayacağım. Yeni imar alanları açacağız. Geliri düşük gençlere bisiklet vereceğiz. Çöp konteynerlerini yer altına alacağız. İstasyon bölgesine yeni hayvan barınağı yapacağız. 1’inci sınıf karavan kamp alanı oluşturacağız.” ifadelerini kullandı.

selcuk-filoglu-projelerini-acikladi1.jpg

Bu haber toplam 546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum