Selden zarar gören ev ve iş yerleri için para yardımı yapıldı

Selden zarar gören ev ve iş yerleri için para yardımı yapıldı

Kurban Bayramı’nın 1’inci günü yaşanan sel felaketinin meydana getirdiği zararların ortadan kaldırılması için düğmeye basıldı.

Kurban Bayramı’nın 1’inci günü yaşanan sel felaketinin meydana getirdiği zararların ortadan kaldırılması için düğmeye basıldı. Bu kapsamda ilk olarak selden zarar gören ev ve iş yerleri için nakdi para yardımında bulunuldu. İş yerleri için 5000 TL ve evler için 3000 TL acil para yardımı yapıldı. Merkez’de 23 konut, 3 işyeri ve 1 araç, Yenipazar’da 24 konut ve Gölpazarı’nda 5 konut olmak üzere toplamda 52 vatandaşa yardımlar ulaştırıldı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ise AFAD İl Müdürü Mehmet Hayri Demirel’i ziyaret ederek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Selim Yağcı, geçmiş olsun dileklerini yinelerken selden hayatını kaybeden Asiye Bikmen’e bir kez daha rahmet diledi. Gerekli yardımların devam edeceğini ifade eden Mv. Yağcı, “52 vatandaşımıza devletimiz tarafından iş yerleri için 5000, evler için 3000₺ yardım acilen yapılmış olup tespitler tamamlanınca gerekli yardımlar devam edecektir.” dedi.

selden-zarar-goren-ev-ve-isyerleri-icin-para-yardimi-yapildi1.jpg

Bu haber toplam 1504 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.