SELİM YAĞCI’NIN İLK SÖZLERİ NE OLDU?

SELİM YAĞCI’NIN İLK SÖZLERİ NE OLDU?

AK Parti’den milletvekili seçilen Selim Yağcı, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ı arayarak kampanya süresince verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti. Selim Yağcı, seçim sonuçlarına ilişkin son verileri Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal’dan aldı. Sonuçlarla ilgili kısa süreli bir değerlendirme gerçekleştirildi.

Daha sonra gazetemiz aracılığı ile Bilecik halkına ilk mesajlarını gönderen Milletvekili Selim Yağcı, Bileciklilere teşekkür etti. 24 Haziran seçimlerinin sıradan bir seçim olmadığını ve Türk Milleti’nin 2023 ve 2053 hedeflerine ulaşmak adına ferasetini konuşturduğuna dikkat çeken Yağcı, şöyle devam etti:

“Biz her zaman AK Parti olarak milletimize sonuna kadar güvendiğimiz söyledik. Milletimizin terazisine, ferasetine, sağ duyusuna güveniyoruz. Milletimiz, 2023 ve 2053 hedeflerine AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gidilmesi gerektiğine karar verdi.

Bizde Bilecik olarak bu kutlu davanın hızına hız kattığımız için mutluyuz. Bilecik’te ilk defa Türkiye ortalamasını yakaladık. Tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonra Bilecikli hemşehrileirmizle el ele gönül gönüle vererek ilimizin sesini hem Ankara’da hem de Türkiye’de daha gür duyuracağız. Verdikleri vekaletin hakkını sonuna kadar vereceğiz. Bu zamana kadar ilimizde milletvekilliği yapanlara teşekkür ediyorum. Onlardan aldığımız bayrağı daha üst noktalara çıkaracağız.

Milletimizi tebrik ediyorum, kutluyorum. Yolumuz açık olsun. 2023’te lider ülke Türkiye olma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’da Selim Yağcı’ya milletvekilliği görevinde başarılar diledi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3680 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum