Selman Aydeniz feryat etti!

Selman Aydeniz feryat etti!

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, akaryakıta gelen zamlardan sonra adeta feryat etti.

Bilecik Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Selman Aydeniz, akaryakıta gelen zamlardan sonra adeta feryat etti. Şoför esnafının artık çalışamaz duruma geldiğini aktaran Selman Aydeniz, emeklerinin karşılığını alamamaktan dert yandı. Destek istedikleri zaman kendilerine fırsatçı yaftası vurulduğunu dile getiren Aydeniz, “Şapka düşmüş kel görünüyor, kelliğin bile çözümü bulunmuşken bize çözüm bulunamıyorsa söyleyecek bir şey kalmıyor.” dedi.  

Selman Aydeniz, nakliye ve taşımacılık sektörünün göz göre batırıldığını ifade ederek, şunları kaydetti:

“Halk dilinde Hatice’ye değil neticeye bakılır diye bir söz vardır. İki ay içerisinde gelen akaryakıt zamları tam olarak bunu anlatıyor. 4000 lira nakliye ücreti yazıp sadece akaryakıta 5000 lira vermek ne ticaretle ne de akılla açıklanacak bir durum değil. Aldığımız taksi ve minibüs zamları uçtu gitti. Öğrenci servislerine yapılan zamlar ona keza. Fabrika servisi çeken arkadaşlarımız tamamen facia.  Taşımalı eğitimde yapılması düşünülen mazot farkları ise tamamen gülünç yüzdelik dilim. Şapka düşmüş kel görünüyor, kelliğin bile çözümü bulunmuşken bize çözüm bulunamıyorsa söyleyecek bir şey kalmıyor. Maalesef bir sektör göz göre göre batırılıyor. Çalışmamak çalışmaktan daha iyi şu anda. KDV’siz akaryakıt ya da destek istediğimiz zaman fırsatçı oluyoruz.

Bizler yük ve yolcu taşımacılığı yapanlar aynı zamanda bir hizmet sektörüyüz ama hizmetin karşılığını alamadıktan sonra hamallık yapmanın bir anlamı yok. Elimizi taşın altına hep biz mi koyacağız? Hep beraber üzerimize ne düşünüyorsa nerden tasarruf yapacaksak hep beraber yapalım. Yoksa kontak kapatmak zorunda kalırız. Böyle giderse akaryakıt almaktan evlerimizin geçiminide sağlayamayız bu daha büyük bir sıkıntı.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5508 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum