Selöz'ün İtirazı Var!

Selöz'ün İtirazı Var!

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Veli Şahan’ın Bilecik’te yetkili sendika olduklarına dair açıklamalarına itiraz etti. Ahmet Selöz, Türk Eğitim-Sen’in açıklamalarının doğru olmadığını belirterek...

Eğitim Bir-Sen Bilecik Şube Başkanı Ahmet Selöz, Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Veli Şahan’ın Bilecik’te yetkili sendika olduklarına dair açıklamalarına itiraz etti. Ahmet Selöz, Türk Eğitim-Sen’in açıklamalarının doğru olmadığını belirterek, “12 yıldır olduğu gibi Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğünde yetki yine Eğitim Bir-Sen’de” dedi.

egitim-bir-sen-bilecik-sube-baskani-ahmet-seloz.jpeg

Ahmet Selöz, yaptığı açıklamada, Türk Eğitim-Sen’i yalan üzerine sendikacılık yapmakla itham ederken, şunları kaydetti:

“Kendi yalanlarına inanıp eğitim çalışanlarını da inandırmak için taklalar atan "Sendikamsı" yapılara duyurulur! Gerçekler mutlaka ortaya çıkar. Dün muhalif takılan bugün ortakçılık oynayan ama sabah ayrı akşam ayrı dil kullanıp eğitim çalışanlarına korku ve endişe pompalayarak sendikacılık oynayanlar, öğretmenlerin alın terini ve emeğini Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sınavsız, hakkaniyetsiz kul hakkına girerek 1 "Şube Müdürü Ataması"na pazarlayanlar gerçek sendikacılığın ne olduğunu anlayamazlar!

Diğerleri yalanla sendikacılık yapabilirler ancak biz bize yakışan nezaket ve letafetle hizmet ve gönül sendikacılığı yapmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2028 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum