Semih Şahin adaylara seslendi

Semih Şahin adaylara seslendi

Eski Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru ilerlerken adaylara seslendi.

Eski Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine doğru ilerlerken adaylara seslendi. Semih Şahin, yaptığı açıklamada, Bilecik halkı ile helalleşirken dikkat çekici cümleler sarfetti. Adaylara uyarıda bulunduğunu belirten Semih Şahin, “Siyaset dinozorlarına lütfen dikkat edin!” çağrısında bulundu.

Semih Şahin, Bilecik siyasetinde “Dinozor” olarak nitelendirdiği siyasiler varolduğu sürece Bilecik’e hizmet etmenin mümkün olmadığına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“2019 yılında aday olurken siyasete dair iki şey benim için çok önemliydi.

1- Seçim akşamı Türkiye haritasında bir sarıyı kırmızıya çevirmek.

2- Bilecik siyasetinde gençlerin ve kadınların yer almasını sağlamak.

Her iki siyasi hedefimi de gerçekleştirdim, mutlu ve gururluyum.

Geldiğimiz noktada; Bilecik’te hiç yaşanmamış bir durum gerçekleşmiş, iki büyük patinin Merkez İlçe Başkanlığı görevini kadınlar üstlenmiştir. Üstelik belediyemiz tarihinde ilk kez kadın bir belediye başkan yardımcısı görev yapmıştır.

2024’e gelindiğinde şehrimizde adaylığı açıklanan 2 siyasetçi hem genç hem de kadındır. Bu durum, oluşturduğumuz siyasi vizyon ve yarattığımız siyasi ortamın ne kadar değerli olduğunun yadsınamaz göstergesidir.

Şehrimizdeki tüm adaylara tek bir uyarım var: Siyaset dinozorlarına lütfen dikkat edin!

A partisinin dinozorları, B partisinin kazanmasını isterken B partisininkiler ise A partisinin kazanmasını isteyebilir ve bunun üzerine aklınızın alamayacağı entrikalar, yalanlar, iftiralar yapıp kumpas kurabilirler. Her aşamada dikkatli olmanızı öneririm.

Unutmayalım ki bu şehrin siyaset dinozorları ve yardakçıları tasfiye edilmeden bu şehre hizmet etmek imkansızdır. Çünkü dinozorlar sadece kutuplaştırmadan beslenirler ve şehrin geri kalması umurlarında değildir.

Ben, gençlerimizin şehrimizin siyasetinde öne çıkmaya devam ederek bu akışı değiştireceklerine sonsuz güveniyorum.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tüm adaylara başarılar diliyor, bir kişi hariç, tüm Bilecik halkına hakkımı helal ediyorum. Siz de hakkınızı helal edin!”

Bu haber toplam 2027 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum