Semih Şahin hakkında karar verildi

Semih Şahin hakkında karar verildi

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin'e 5'inci kez uzatma kararı geldi.

Bilecik Belediyesi'nde yaşanan rüşvet operasyonunun ardından İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Semih Şahin'e 5'inci kez uzatma kararı geldi. Buna göre, Semih Şahin 25 Aralık tarihine kadar 2 ay süreyle yeniden görevinden uzaklaştırıldı.

Bilindiği üzere, ilk olarak 25 Şubat tarihinde görevinden uzaklaştırılan Semih Şahin daha sonra gelen uzatma kararları ile son olarak 25 Kasım tarihine dek görevinden uzaklaştırılmıştı. Geçtiğimiz hafta içi ve Pazartesi günü yeniden uzatma ya da göreve iadeye ilişkin herhangi bir gelişme yaşanmaması Semih Şahin kanadında göreve iade edilebileceğine dair yorumlara sebep olmuştu. Hatta Selçuk Erdağı'nın tahliye kararının ardından sosyal medyadan paylaşımda bulunan Semih Şahin, "Davanın tek tutuklusu da tahliye oldu. Artık göreve dönmemem için hiçbir gerekçe kalmadı." ifadesini kullanmıştı.

Gelinen süreçte, Semih Şahin’in görevden uzaklaştırma kararını 2 ay daha uzatan yazının Bilecik Valiliğine gönderildiği, 25 Aralık’a kadar görevden uzak kalacağının bildirildiği öğrenildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum