SEMİH ŞAHİN İDDİALI KONUŞTU!

SEMİH ŞAHİN İDDİALI KONUŞTU!

Belediye Başkanı Semih Şahin, Basın Masası’nda yaptığı açıklamalarda oldukça iddialı sözler sarfetti.

İlimizin başlıca sorunları arasında gösterilen trafik sorununu çözeceğini ifade eden Başkan Şahin, “Bizde her şey hesaplı kitaplı, biz mühendisiz” dedi.

Belediyenin bütçe hareketlerini 3 ayda bir kamuoyu ile paylaşacağını anımsatan Başkan Şahin, iddialı bir çıkışta daha bulunarak, “Türkiye’de bu kadar şeffaf bir belediye yok” şeklinde konuştu.

Şahin son olarak eleştiri yağmuruna tutulduğu su zamlarıyla ilgili “Suya çok zam yapmadık, civar illere göre en ucuz su bizde” ifadesini kullandı.

İLK KAZMA YAKINDA VURULACAK

Belediye Başkanı Semih Şahin, Bilecik Belediyesi Aile Çay Bahçesi’nin olduğu alanda gerçekleştirilecek ‘Merkez Park’ projesine ay sonunda başlamayı planladıklarını bildirdi. Semih Şahin, projenin kent merkezine yeşil alan kazandıracağını ifade etti.

Ayrıca, mevcut devlet hastanesinin yerine düşünülen Millet Bahçesi projesinin yapılması için çaba sarfettiğini söyleyen Başkan Semih Şahin, Sağlık Bakanlığının arazinin tahsisi için işlemlere başladığını kaydetti.

BAŞKÖY VE KÜPLÜ MAHALLE OLACAK MI?

Başkan Şahin, katıldığı Basın Masası programında, plan ve projelerine ilişkin bilgiler verdi. Başköy ve Küplü’yü mahalle statüsüne almak istediğini anlatan Semih Şahin’in açıklamalarında öne çıkan satır başları şu şekilde:

TRAFİK SORUNU NE OLACAK?

“Bizde her şey hesaplı kitaplı, biz mühendisiz. Projeler hazırlanıyor. İlk olarak Merkez Park yapılacak. Trafik konusu çözülecek, karayolları şehir içindeki yolu bana vermedi, sırf ben istediğim için. Türkiye’nin birçok yerinde çevre yolu geçtikten sonra içerideki yollar belediyeye verildi ama bize vermediler. Ben o yol olmasa da çözeceğim trafik sorununu.

3 ayda bir bütçe hareketlerini sunacağım. Türkiye’de bu kadar şeffaf bir belediye yok. Suya çok zam yapmadık, civar illere göre en ucuz su bizde.

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında üniversitemize kayıt yaptıran öğrenciler ikametgahlarını taşımaları halinde ulaşımdan indirimli faydalanacak.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 64331 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum