Semih Şahin’den zehir zemberek sözler!

Semih Şahin’den zehir zemberek sözler!

Görevinden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte yaşanan su kesintileri üzerine oluşan gündemle alakalı zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Belediye yönetimini hedef alan ve oldukça ağır eleştirilerde bulunan Semih Şahin...

Görevinden uzaklaştırılan Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, kentte yaşanan su kesintileri üzerine oluşan gündemle alakalı zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Belediye yönetimini hedef alan ve oldukça ağır eleştirilerde bulunan Semih Şahin, “Beceriksiz, vizyonsuz, öngörüsüz…” gibi sert ithamlarda bulundu. Şahin, “Goygoyla belediyecilik olmaz!” çıkışında bulundu.

semih-sahin.jpeg

Semih Şahin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, görev başında iken kurmuş olduğu su biriminin kendisinden sonra kapatıldığına vurgu yaparak, Karasu Birliği Başkanı Hüseyin Ocak’ın hedef gösterilmesinin ise yersiz olduğunu ifade etti. Şahin, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Her tarafı alternatif su kaynakları ile dolu olan Bilecik öngörüsüz yöneticiler yüzünden şimdi susuzluk yaşıyor. Bundan 2 buçuk yıl önce son teknoloji ile donattığım ve kurduğum su birimini kapatan beceriksiz vizyonsuz yöneticiler; halk için belediye yönetmek akıl, bilim, vizyon işidir. Goygoyla belediyecilik olmaz. Hele de eskimiş boru hattının teslim edildiği birlik başkanı Sn. Hüseyin Ocak'ı suçlamakla hiçbir çözüm üretilemez. Çözüm bilimsel, planlı halk belediyeciliğidir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2169 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum