Şerefiye Sokak sakinleri şikâyetçi!

İstiklal Mahallesi Şerefiye Sokak üzerinde yapılan çift sıra araç parkları başta sokak sakinleri olmak üzere vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor.

İstiklal Mahallesi Şerefiye Sokak üzerinde yapılan çift sıra araç parkları başta sokak sakinleri olmak üzere vatandaşların şikâyetlerine neden oluyor.

serefiye-sokak-sakinleri-sikayetciii1.jpg

Şeyh Edebali Türbesi’ne giden sokak üzerinde daha önce gerçekleştirilen duba çalışması ile çift sıra parklar ortadan kaldırılmış ve yol ikiye bölünmüştü. Bir süre önce dubaların kaldırılmasıyla sokak üzerinde çift sıra parklar yapılmaya başlandı. Araç parkları hem trafiği zora sokarken hem de sokak üzerindeki esnaf ve vatandaşları zora soktu. Özellikle türbeye ziyaretlerin yoğun olduğu dönemde sokak üzerinde yaşanan trafik karmaşası dönem dönem tartışmalara sebep oluyor. Vatandaşlar yetkililerden sorunun çözülmesini talep ediyor.

serefiye-sokak-sakinleri-sikayetciii2.jpg

Gazetemize şikâyetlerini dile getiren bazı vatandaşlar, “Bu sokaktan geçen yol türbeye gittiği için yoğun kullanılan bir yol fakat çift sıra park yapılması ulaşımı zora sokuyor. Daha önce dubalar vardı ve tek taraflı park yapılıyordu, sonra dubaları kaldırdılar ve yeni düzenleme yapılacağı söylendi ancak hiçbir çalışma yapılmadı. Dubalar olmayınca da parklar çift taraflı olmaya başladı. Sokak üzerinde ciddi bir sorun meydana geldi. Yetkililerin bu sorunu çözmelerini istiyoruz.” ifadelerini kullandılar.

serefiye-sokak-sakinleri-sikayetciii3.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1772 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum