Serkan Işık dosyasını teslim etti

Serkan Işık dosyasını teslim etti

Bilecik’in tanınmış simalarından iş insanı Serkan Işık, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Bilecik’in tanınmış simalarından iş insanı Serkan Işık, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Serkan Işık, AK Parti Bilecik İl Başkanlığına giderek dosyasını tesli etti.

Başvuru evraklarını İl Başkanı Serkan Yıldırım'a teslim eden Işık, burada yaptığı açıklamasında, "Sizlerden biri olarak, doğup büyüdüğüm, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik'e 2024 Yerel Yönetimler ve Mahalli idareler seçimlerinde şehrime belediye başkanı olarak hizmet etmek için çıktığım bu yolda, Allah'ın izni, Genel merkezimizin oluru ve siz değerli hemşehrilerimin dua ve destekleriyle başaracağımıza inanıyorum." dedi.

serkan-isik-dosyasini-teslim-etti1.png

Şehrin çocuğu olduğunu, Bilecik'i tanıdığını ve şehrin sorunlarını iyi bildiğini aktaran Serkan Işık, "Hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizi çok farklı noktaya taşıyacağız. Kadim şehrimiz Bilecikimizi, gerçekten Bilecikte yetişmiş, kendini memleketine adamış kardeşinizle beraber, bir marka şehir yapma yetkisini siz değerli hemşehrilerimden canı gönülden talep etmekteyim." diyerek, konuşmasının devamıda ise şu ifadelere yer verdi:

"AŞKLA HİZMET EDECEĞİMİ BELİRTMEK İSTERİM"

"31 Mart 2024 Tarihine kadar hep birlikte canla başla çalışarak , partimizin şehrimizde en yüksek oyu alması ve tekrar AK kadroların şehrimizi yönetmesi için tüm gayretlerimizi göstereceğiz. Partimizin bizlere tevdi edeceği her türlü göreve her zaman adanmışlık ve aşkla hizmet edeceğimi belirtmek isterim.

31 Mart 2024 Tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler ve mahalli idareler seçimlerinde Bilecik'imizde hizmet bayrağını daha yükseklere taşımak ve AK Belediyeciliğin tecrübesini saygı değer hemşehrilerimin hizmetine sunmak gayesi ile Belediye Başkan aday adaylık başvurumu yapmış bulunmaktayım. Kıymetli hemşehrilerimiz inşallah bu başvurumuzun hem ülkemize hemde bizlere hayırlar getirmesini diliyorum.

"BU ŞEHRİN ÇOCUĞUYUM"

Bu şehrin çocuğuyum, bu şehri tanıyor, biliyorum. Allah nasip eder, belediye başkanı olursam şehrimizin sorunları üzerine hep birlikte çalışacağız. Hayata geçireceğimiz projelerle şehrimizi çok farklı noktaya taşıyacağız. Partimiz de uygun görürse, hizmet yolunda, her daim gücümüze güç katacak dileklerinize,görüşlerinize ve önerilerinize dualarınızla talip olduğumu şimdiden bildiriyorum.

"RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN"

Kadim şehrimiz Bilecikimizi, gerçekten Bilecikte yetişmiş, kendini memleketine adamış kardeşinizle beraber, bir marka şehir yapma yetkisini siz değerli hemşehrilerimden canı gönülden talep etmekteyim. Aday adaylığı sürecinde yakından ve uzaktan desteklerini ileten tüm dostlarıma ve hemşehrilerimize şükranlarımı sunarım. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin. Rabbim yar ve yardımcımız olsun"

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.