Serkan Işık Seslendi: Desteklerinizi Bekliyorum

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adaylığı başvurusunu yapan Serkan Işık, Bilecik’li vatandaşlara seslenerek destek istedi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ak Parti Aday Adaylığı başvurusunu yapan Serkan Işık, Bilecik’li vatandaşlara seslenerek destek istedi.

Serkan Işık sosyal medya hesabından paylaştığı ve destek beklediği videoda destek beklediğini vurguladı.

1-1.png

Serkan Işık yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“Kıymetli Bilecik’li hemşehrilerim ben Serkan Işık. Bilecik’li bir kardeşinizim, uzun yıllardır sevgiyle kucakladığımız, yaşadığımız birlikte büyüdüğümüz ilimizde daha güzel hedeflere ulaşmak için yola çıktık.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gece gündüz demeden hizmet etme aşkıyla Ak Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Sizden biri olarak sizlerin desteğiyle, gençliğimizle tecrübemizle Bileciğimizi bir marka şehir yapma yetkisini siz değerli hemşehrilerimizden talep etmekteyim. Bu şehrin her karış taşını, toprağını ezbere bildiğim, cadde ve sokaklarında büyüdüğüm, vatandaşlarımızın tüm istek ve ihtiyaçlarına hakim olduğum ilimizin gelişimine dair tüm sorumluluğu omuzlarımda hissediyorum. Türkiye Yüzyılında inşallah muhasır medeniyet çizgisi için kadim şehrimiz Bileciğimizde bu kutlu göreve talip olmamda ve aday adaylığımı açıklamamda her daim yanımda olan kıymetli büyüklerimize, kanaat önderlerimize, Bilecik halkına ve aileme şükranlarımı sunar, canı gönülden desteklerinizi beklerim.”

1-1-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 276 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.