Serkan Yıldırım ve Melek Mızrak Subaşı arasında ikinci raund

Serkan Yıldırım ve Melek Mızrak Subaşı arasında ikinci raund

Bilecik Belediyesi Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım arasında tehdit iddiası ile başlayan tartışma ikinci raunda taşındı.

Bilecik Belediyesi Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ile AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım arasında tehdit iddiası ile başlayan tartışma ikinci raunda taşındı.

Hatırlanacağı üzere; Bilecik Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantılarının Pazartesi günü gerçekleşen ilk birleşimine Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın iddiaları damga vurmuştu. Başkan V. Subaşı, AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım tarafından tehdit edildiğini öne sürerek, Yıldırım’ın kendisine “Ters kelepçe ile gidersin…” şeklinde tehditvari söylemlerde bulunduğunu iddia etmişti. Subaşı’nın bahse konu iddialarını içeren “Bu iddia ortalığı karıştırır” başlıklı haberimizin ardından Serkan Yıldırım’dan cevap gelmişti. Serkan Yıldırım, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Başkanvekili Subaşı’nın iddialarını reddederek Subaşı’nı özür dilemeye davet etmiş ve “Gücü yeten kaldırsın” çıkışında bulunmuştu.

melek-mizrak-subasi.jpeg

Yıldırım ve Subaşı arasında yaşana bu karşılıklı tartışmanın sona erdiği düşünülürken Serkan Yıldırım’dan yeni bir açıklama daha geldi. Serkan Yıldırım bu kez sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyeye alınan personel sayısını eleştirdi. Yıldırım, “CHP kadrolarından ve meclis üyelerinizin çocuklarından, akrabalarından belediye de işe başlatılmayan kaldı mı?” diye sordu.

serkan-yildirim.jpeg

Serkan Yıldırım, konuya ilişkin açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

“Ne müze yapmışız arkadaş. Müzeye personel ala ala dolduramadılar kadroyu. Aldığınız personeller iş bulamamaktan, kontrolsüzlükten kahvelerde otururken canı sıkılıyor benden söylemesi.

Memlekette basın biriminde çalışabilecek birçok yetenekli gencimiz varken neden İstanbul’ dan akrabanı getirttin bu birim için? Biz bunun cevabını beklerken öğreniyoruz ki 7 kişi daha işe başlamış. Birisi de meclis üyenizin çocuğu. CHP kadrolarından ve meclis üyelerinizin çocuklarından, akrabalarından belediye de işe başlatılmayan kaldı mı? Hayır kalan varsa onları da alıverin işe hak geçmesin.

Size değil İller Bankası, Dünya Bankasından para gelse yine yetmez bu kafayla. Geçen hafta 750 diye açıklamıştın oldu 758.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2718 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum