Şermin Yaşar salonları doldurdu

Şermin Yaşar salonları doldurdu

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Bileciklilerle buluşan Oyuncu, Anne ve Yazar Şermin Yaşar için salonlar doldu.

Bilecik Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Bileciklilerle buluşan Oyuncu, Anne ve Yazar Şermin Yaşar için salonlar doldu.

7bf9287a-a01c-4661-be36-c42dead837f7.jpeg

Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde düzenlenen söyleşiye Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Bilecik Belediye Başkanı Mustafa Sadık Kaya, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

19716c08-e599-41db-ba46-58ae21aef0da.jpeg

Bilecik Belediyesi tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilen söyleşi öncesinde Bilecik Belediyesi Kitap Kafede okurlarıyla buluşan Yazar Şermin Yaşar, okurların kitaplarını imzaladı.

Uzun kuyrukların oluştuğu imza etkinliğinde Yazar Şermin Yaşar, okurlarıyla sohbet etti. Daha sonra söyleşi programına geçen Yazar Şermin Yaşar, kelimelerin önemi, kelime dağarcığı, çocuklarla iletişim, kelime müzesi gibi konuları ile ilgili bilgiler paylaştı.

a0a974ff-b7f1-4ac6-a9cb-0a9fcf01ffeb.jpeg

Bilecikli biri olarak hemşerileriyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Yazar Şermin Yaşar, söyleşi sonunda çocukların sorularını da cevaplandırdı.

Söyleşi sonunda Vali Aygöl ve Belediye Başkanı Kaya, Konuşmacı Şermin Yaşar’a çiçek takdim ederek teşekkür etti.

225836df-de77-4688-9caa-db07cf8056e4.jpeg

ŞERMİN YAŞAR KİMDİR?

1982 Berlin doğumlu olan Şermin Yaşar, Türk Dili ve Edebiyatı mezunudur. Yüksek lisansını yine edebiyat alanında yapmıştır. Aslen Bilecikli olan yazar 1982 yılında Berlin’de dünyaya geldi. Göçmen bir ailenin kızı olmaktadır. Çocukluk yıllarında ailesi ile birlikte Türkiye’ye dönen yazar memleketi Bilecik’in Kınık ilçesine yerleşmiştir. Lisans eğitimini Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü’nde tamamlamıştır.

Lisansüstü eğitimini Gazi Üniversitesi’nde tamamlayan yazar bir süre reklam metin yazarlığı yapmıştır. Uzun yıllar reklam ve medya sektöründe metin yazarlığı, reklam yazarlığı, kreatif direktörlük yapmış ve mesleğine devam ederken bir yandan da Oyuncu Anne isimli sosyal medya hesapları üzerinden çocuklarıyla oynadığı yaratıcı ve gelişimlerini destekleyici oyunları paylaşarak ülkenin dört bir yanındaki annelerle arkadaşlık ağı kurmuştur. Başlarım Şimdi Anneliğe, Oyuncu Anne, Çok Hayal Kuran Çocuk, Oyun Takvimi, Kötü Alışkanlıklara İyi Öneriler, Dedemin Bakkalı, Dedemin Bakkalı Çırak, Tilki Masalları, Tarihi Hoşça Kal Lokantası, Cingo isimli kitapların yazarı olan Şermin Yaşar 3 çocuk annesidir.

8e7fc4c6-d9e7-4713-8886-f8ab46f05303.jpeg

Bu haber toplam 84 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.