Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi'nden Filistin'e Yardım Eli

Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi'nden Filistin'e Yardım Eli

Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte, Cuma namazı sonrasında İsrail'in Filistinli mazlumlara yönelik zulmüne karşı duyarlılık gösterildi.

Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte, Cuma namazı sonrasında İsrail'in Filistinli mazlumlara yönelik zulmüne karşı duyarlılık gösterildi. 1000 kişiyi aşkın katılımın olduğu etkinlikte, veliler okul bahçesinde pişi yaparak satış gerçekleştirdi.
Etkinliğe Bilecik Valisi Şefik Aygöl ve Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol gibi önemli isimler de katıldı. Filistinli mazlumlar için düzenlenen kermes, Bilecik halkının İsrail'in zulmüne karşı duyarlılığını bir kez daha gösterdi. Genç, yaşlı, çocuk demeden yaklaşık bin kişinin katıldığı etkinlikte, Filistin'e destek mesajları yükseldi ve duygusal anlar yaşandı.

seyh-edebali-imam-hatip-lisesinden-filistine-yardim-eli2.jpg

Katılımcılar, İsrail'in Filistin'deki insanlık dışı uygulamalarını kınarken, bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptı. Şeyh Edebali İmam Hatip Lisesi Okul Aile Birliği'nin gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu, Filistinli mazlumlara yönelik dayanışma ve destek mesajlarının ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

seyh-edebali-imam-hatip-lisesinden-filistine-yardim-eli.jpg

Bu haber toplam 51 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.