ŞİMDİ GÖZLER ÖN SEÇİMDE!

ŞİMDİ GÖZLER ÖN SEÇİMDE!

CHP'de, Hüseyin Korkman, İsmail Cinoğlu ve Seyfi Özgen'in ardından Semih Şahin'de aday adaylığını resmen duyurdu. Başka bir aday adayının çıkması beklenmezken şimdi gözler 2 Aralık Pazar günü yapılacak ön seçime çevrildi.  

NİHAİ KARARI GENEL MERKEZ VERECEK

CHP'de gerçekleşecek ön seçim bu kez farklı olacak. Hakim huzurunda değil parti içerisinde bir ön yoklama şeklinde yapılacak. Belediye Başkan Adayını belirlemek için nihai karar parti genel merkezi tarafından verilecek.  

simdi-gozler-on-secimde2.jpg

Bilecik'te uzun yıllardır belediye kazanamayan CHP, 2019 yılının Mart ayında yapılacak seçimlerden başarı ile çıkmak için uğraş veriyor. Bu bağlamda, Hüseyin Korkman ile başlayan aday adaylığı müracaatları İsmail Cinoğlu ve Seyfi Özgen'den sonra Şişli Belediyesi'ndeki başkan yardımcılığı görevinden istifa eden Semih Şahin ile devam etti. 

İL BAŞKANI ÖN SEÇİM KARARI ALDIRTTI

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, belediye başkan adaylarının ön seçim ile belirlenmesi için genel merkez bazında yaptığı girişimlerden olumlu sonuç aldı. MYK toplantısında alınan kararla Bilecik adayı için ön seçim yapılması karalaştırıldı. Ancak bu ön seçim hakim huzurunda değil parti içerisinde ön yoklama şeklinde olacak ve nihai kararı parti genel merkezi verecek. 

PARTİLİLER 2 ARALIK'TA SANDIĞA GİDECEK

Buna göre, CHP'nin Bilecik Belediye Başkan Adayını belirlemek için 2 Aralık Pazar günü ön seçim yapılacak. CHP il binasında gerçekleşecek ön seçimde sandık kurulacak ve partililer aday adayları için oy verecek. 

ADAY ADAYLARI PARTİLİLERDEN DESTEK İSTİYOR

Ön seçime sayılı günler kala aday adayları da çalışmalarına hız verdi. Ön seçimde oy kullanacak partililere ulaşmaya çalışan aday adayları fikirlerini ve düşüncelerini anlatarak destek istiyor. 

Gelinen süreçte, ön seçimden çıkan sonuç parti genel merkezine bildirilecek ve genel merkez kurulan komisyonlarca değerlendirmeye alınacak. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3726 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum