“Siz bir daha belediyeyi kazanamazsınız”

“Siz bir daha belediyeyi kazanamazsınız”

Bozüyük CHP İlçe teşkilatı olağan genel kurulunda adeta CHP Bozüyük ilçe yönetimi ayaklandı. Kongre esnasında söz alan kişilerin yaptıkları konuşmalar ortalığı hararetlendirdi.

Bozüyük CHP İlçe teşkilatı olağan genel kurulunda adeta CHP Bozüyük ilçe yönetimi ayaklandı. Kongre esnasında söz alan kişilerin yaptıkları konuşmalar ortalığı hararetlendirdi. Toplantıda çok çarpıcı açıklamalar yapan Bozüyük Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Nadir Saka, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu karşısına aldı."19. köyden kovulursam da umrumda değil"
Nadir Saka'nın, Başkan Bakkalcıoğlu'nu hedef alan konuşmalarında şu ifadeler kullandı;
"Ben 50 yıldır bu partinin neferiyim. İlk defa bu genel kurulda konuşma yapıyorum. 50 yıldır bana ne görev verildiyse canla başla yerine getirdim. Ama hiçbir zaman partime küsmedim, çizgimi bozmadım. Bugüne kadar doğruları söylediğim için 9 köyden kovuldum. Bugünde yine doğruları söyleyeceğim. Bugünde 19. köyden kovulursam da umrumda değil. Hayatım boyunca hiç kimseye gebe kalmadım, kimsenin de sırtını sıvazlamadım.

dsc-0270.jpg
"Seçimi kazandık peki 4.5 senede neler oldu? "
4 sene öncesi Mart 2019 yılında iyi parti ile ittifak yaparak 20 sene sonra Bozüyük belediye Başkanlığını kazandık. Herkes canla başla çalıştı. Hatta küskünler bile barıştı. Yeter ki şu seçimi kazanalım diye. Seçimi kazandık peki 4.5 senede neler oldu? Memnun olan var mı? Az sayıda mutlu olan bir azınlık var.
"Belediye binasından terslenerek dönenler oldu"
Vatandaşların ve partililere verilen sözler yerine getirilmedi. Belediye binasından terslenerek dönenlerin olduğunu biliyorum. Belediyeye iş için gidenlerin arkadaşarım burası iş bulma kurumu değil dendiğini biliyorum.
"Siz bir daha belediyeyi kazanamazsınız"
Benim sivil toplumcu bir kimliğim var. Her gün halkın vatandaşın içindeyim. Vatandaşta bir memnuniyetsizlik var. Hatta şunu bile söyleyenler var. Siz bir daha belediyeyi kazanamazsınız. Vatandaşların sorunlarını belediyeye götürdüğümde ya Nadir bize hiç gelen yok, hep sana mı söylüyorlar lafı ile karşılaşınca bir daha belediye binasına çıkmadım.

dsc-0274.jpg
"Şuna söyleyin istifa etsin"
İlçe Başkanı ve ilçe teşkilatı arasında kopukluk olduğunu biliyorum. Zaten bu ayyuka çıktı. Bilmeyen kalmadı. Kendisini Belediye başkanı adayı yapan ilçe başkanı için diyor ki 'Şuna söyleyin istifa etsin!'. Ben 50 yıllık bir partili olarak ilk defa böyle bir şey duydum. Bizim parti adabımızda böyle bir şey yoktur. Bu ne demektir, parti teşkilatını hiçe sayıp, kendini partiden üstün görmektir. Böyle şeylerin bu partide olmaması gerekir. Böyle şeylerden partimiz zarar görüyor.
"Kendime güvenim sonsuz"
Ben bundan iki ay kadar önce Belediye başkanlığına aday adayı olduğumu açıkladım. Neden aday adayı oldum? 50 yıldır partinin içindeyim ve hiç kopmadım. Kendime güvenim sonsuz. Ben emeğin içinden gelen işçi emeklisi bir arkadaşınızım. Emekçi olduğum içinde kendimle gurur duyuyorum. Bugünkü genel kurulun sonrasında demokrasinin gereği olan ön seçim yapılırsa sonuna kadar varım. İster delege bazında, ister üye bazında benim için fark etmez. Zaten şuan belediye başkanı da aday adayı olacak. Oda demokrasiye inanan birisi olarak her halde ön seçim isteyecektir.
"İkimizde aday adaylığımızdan çekilelim"
Benim Belediye Başkanımıza şöyle bir önerim olacak. Ben ve başkanımız, gençlerin önünü açmak için ikimizde aday adaylığımızdan parti büyükleri olarak çekilsek, genç bir kardeşimizi aday olarak çıkarsak ve maddi manevi, destek versek diyorum. Daha iyi olmaz mı? Kazanan partimiz olur böyle bir şey varsa ben varım" dedi.

kongrede-ortalik-alev-aldiew.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 750 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.