‘SLOGAN ATMIYORUM, PROJE KONUŞUYORUM’

‘SLOGAN ATMIYORUM, PROJE KONUŞUYORUM’

MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren esnaflarla sabah kahvaltısında bir araya geldi. 

Küçük Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen toplantıya, MHP Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan ve MHP Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt da katıldı. 

’41 TANE PROJEMİZ VAR’

Kahvaltının ardından projelerine ilişkin bilgiler veren Akın Atakan, “Ben slogan atmıyorum, sadece proje konuşuyorum. 41 tane projemiz var, bu projelerimizi anlatarak sizlerin ve vatandaşlarımızın oylarına talip oluyoruz” ifadelerini kullandı. 

MHP Belediye Başkan Adayı Akın Atakan, projeleri hakkında detaylı bilgiler vererek devam ettiği konuşmasında şu noktalara dikkat çekti:

mhp-bilecik-belediye-baskan-adayi-akin-atakan2.jpg

BÜTÜNCÜL YÖNETİM VURGUSU

“Bilecik’te en büyük problem vatandaşın fikrinin alınmaması. Biz bunu sağlayacağız, buna bütüncül yönetim diyoruz. Şehre ilişkin alınacak kararlara vatandaşlarımızı ortak edeceğiz. Kent Konseyi kurularak buradan çıkacak ortak akıl ile alınacak kararın ardından konular belediye meclisine gelecek. 

‘BİLECİK’İN DERTLERİNİ ANKARA’YA TAŞIMADILAR’

Bazen iktidarda olmak yetmiyor. Yenişehir yolu buna örnek. Bütüncül bir yönetim olsa biz tüm Bilecik Ankara’ya çıkarma yapsaydık bu yol bitmez miydi, biterdi. 16 yıldır Bilecik’e ne geldi? Bilecik’in dertlerini Ankara’ya taşımadılar. Karayollarına söz geçiremediler. İşte küçük sanayi sitesi kavşağı ortada. Bilecik, Osmanlı ve Cumhuriyet döneminde hep il ama hakettiği payı alamadı. Bunun sebebi Bilecik’in sahibi yok. AK Parti iktidarları güzel işler yaptı ama Bilecik hakettiğini alamadı. 

mhp-bilecik-belediye-baskan-adayi-akin-atakan3.jpg

‘BERABER YÖNETELİM, BERABER KAZANALIM, BERABER HARCAYALIM’

İlimizle ilgili birçok başlık altında projelerimiz mevcut. En büyük sorunlarımızdan trafik ve otopark sorununun çözümüne ilişkin hazırladığımız çalışmalarımız var. Otopark sayısını artıracağız. Şehir merkezindeki bazı noktaları yayalaştıracağız. Tugay Komutanlığını bulunduğu yerden taşımamız lazım. Yenişehir kavşağından bir çevre yolu ile şehir içi trafiğini azaltacağız. Cumhuriyet Mahallesi’nden Hürriyet Mahallesi’ne köprü yapacağız. Şeffaf bir yönetim anlayışımız olacak ve çarşı merkezinde Bilecik Belediyesi’ne ait bir tabelada belediyemizle ilgili bilgiler kamuoyu ile paylaşılacak. Beraber yönetelim, beraber kazanalım, beraber harcayalım mantığı ile hareket edeceğiz. 

STK’larımız için bir yerleşke yapacağız. Kapalı Pazar sayımızı artıracağız. Küçük Sanayi esnafımızın 3. OSB’de yeri hazır. Oraya taşınması için ne gerekiyorsa yardımcı olacağız. İlk etaptaki mevcut sanayi sitesi içerisindeki problemleri ortadan kaldıracağız” dedi. 

mhp-bilecik-belediye-baskan-adayi-akin-atakan4.jpg

MHP Belediye Başkan Adayı Akın Atakan konuşmasının ardından esnafların sorularını cevaplandırdı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4158 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum