“Söğüt, 2023’e hazır”

“Söğüt, 2023’e hazır”

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Karaman, yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Söğüt, 2023’e hazır” ifadesini kullandı.

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Karaman, yönetim kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Söğüt, 2023’e hazır” ifadesini kullandı.

AK Parti Söğüt İlçe Başkanlığının haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Ufuk Karaman başkanlığında gerçekleşen toplantıda teşkilat çalışmaları değerlendirilerek görüş alışverişinde bulunuldu.

sogut-2023e-hazir1.jpg

İlçe Başkanı Ufuk Karaman, toplantının ardından yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, “Söğüt, 2023’e hazır” dedi. AK Parti teşkilatları olarak Söğüt halkı ile her daim iç içe olduklarını ve vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri değerlendirerek çözüme kavuşturmak için çaba sarfettiklerini anlatan Ufuk Karaman, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gece gündüz demeden çalışıyoruz. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için Söğüt teşkilatı olarak her daim hazırız. Allah’ın izni ile 2023 ve 2024 seçimlerinden yine galip çıkacağız. Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için bugüne dek olduğu gibi yine elimizi taşın altında koymaktan geri durmayacağız. İlk günkü aşkla ve aynı kararlılıkla AK davamıza hizmet eden gönül veren tüm yol arkadaşlarıma desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” ifadelerini kullandı.

sogut-2023e-hazir2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3214 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum