Söğüt MYO öğrencilerinden büyük başarı
Söğüt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Genç Aşçılar Derneği iş birliğinde düzenlen ve 20 ülkeden 242 yarışmacının katıldığı “2. Uluslararası Gastronomi Festivali & Yemek Yarışması”nda dereceye girdiler.
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Söğüt Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Genç Aşçılar Derneği iş birliğinde düzenlen ve 20 ülkeden 242 yarışmacının katıldığı “2. Uluslararası Gastronomi Festivali & Yemek Yarışması”nda dereceye girdiler.
Üniversite Düzeyi 3 Course Ekip kategorisinde Aşçılık Programı öğrencileri Mert İsmail Yeşilçimen, Seyfullah Alaaddin Kuru ve Yusuf Tutar gümüş madalya kazandılar.
Bu haber toplam 810 defa okunmuştur
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.