Söğüt'te Geleneksel Güreş Festivali
3 Mayıs Türkçülük Günü kapsamında Söğüt’te 2. Geleneksel Güreş Festivali coşkuyla gerçekleştirildi.
3 Mayıs Türkçülük Günü kapsamında Söğüt’te 2. Geleneksel Güreş Festivali coşkuyla gerçekleştirildi. Etkinliğe Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer, Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Jandarma Ulaştırma Eğitim Merkez Komutanı Albay Dr. Talha Övet, Bilecik TSO Başkanı Mehmet Ergün, il ve ilçe protokol üyeleri katıldı.
Geleneksel Türk sporlarından biri olan güreşin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla düzenlenen festival, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlik alanındaki izleyiciler, kıran kırana geçen müsabakalarla unutulmaz bir gün yaşadı.
Festival kapsamında mehteran gösterisi büyük beğeni toplarken, dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi. Etkinlik, katılımcılara ikram edilen şifalı pilav ile sona erdi.
Bu haber toplam 2 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.