Şok gelişme!

Şok gelişme!

Bilecik 2’nci Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Yeniköyspor’un şampiyonluk kutlamaları yapmasının ardından şok bir gelişme ortaya çıktı.

Bilecik 2’nci Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden Yeniköyspor’un şampiyonluk kutlamaları yapmasının ardından şok bir gelişme ortaya çıktı.

Bilindiği üzere; Bilecik 2’nci Amatör Ligi A Grubu’nun 6’ncı hafta müsabakalarında 5 maçta 11 puan toplayan Gülümbespor ile 4 maçta 9 puan toplayan Yeniköyspor karşı karşıya gelmişti. İstasyon Sentetik Sahası’nda oynanan müsabakayı 4-2’lik skorla kanazan Yeniköyspor olmuştu. Gülümbespor 6 maçını tamamlayarak 11 puanda kalırken, Yeniköyspor ise 1 maçı eksik olmasına rağmen 12 puana yükselmiş ve şampiyonluk kutlamalarında bulunmuştu.

Yaşanan tüm bu gelişmeler üzerine şok bir gelişme ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta oynanan Gülümbespor-Bayırköyspor müsabakasında Bayırköyspor’un cezalı oyuncu oynattığı gerekçesi ile Gülümbespor tarafından federasyona başvuruda bulunduğu öğrenildi. Başvurunun Ankara’da federasyonun disiplin kurulunda değerlendirilme aşamasında olduğu ve gelecek kararın beklendiği belirtildi. Gülümbespor’un itirazının haklı bulunması halinde Gülümbespor’a 2 puan daha eklenecek ve 13 puana yükselecek. Yeniköyspor ise 12 puanda kalacak. Dolayısıyla şampiyonu bu hafta sonu oynanacak Bayırköyspor-Yeniköyspor maçı belirleyecek. Gülümbespor’un itirazı reddedilirse şayet Yeniköyspor şampiyon olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1581 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum