Son gün 30 Nisan!

Son gün 30 Nisan!

İş Bankası emekli promosyonu kampanyası ile emeklilere yapılacak ödemelere ilişkin açıklamada bulundu.

İş Bankası emekli promosyonu kampanyası ile emeklilere yapılacak ödemelere ilişkin açıklamada bulundu. İş Bankası emeklilere ne kadar maaş promosyonunda bulunacak?
Türkiye’de emekliler için yeni bir maaş promosyonu süreci başladı. SGK ile bankaların imzaladıkları protokol ile emekliler için koşullar değişti. Emekliler bankalara başvurarak maaş promosyonlarını tek seferde ve nakit olarak alabiliyorlar. Emeklilerin ne kadar maaş promosyonu alanları belli oldu. İş Bankası emeklilere promosyon ödemesi yapan bir banka. İş Bankası Nisan 2024 kampanyası ile yeni bir emekli promosyon kampanyasını açıkladı.
EMEKLİLER İÇİN YENİ EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYASI
SGK emekli maaş promosyonları için uygulanacak olan asgari tarifeyi yeniden belirleyince bankalar da emekli maaş promosyonu kampanyalarını açıklıyor. İş Bankası geçmiş dönemlerde emeklilere en yükse maaş promosyonu ödemek için yarış haline girdiler.
İş Bankası yeni emekli promosyon kampanya tarifesini açıkladı. İş Bankası emekli müşterileri için asgari tarifeden ödeme yapmayı vaat ediyor. 30 Nisan 2024 tarihine kadar emekli maaşını İş Bankasına geçiren emekliler şu tarifeden yararlanabilecek:
10.000 TL’ye kadar emekli maaşı olanlara 5.000 TL,
10.000 TL ile 15.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 8.000 TL,
15.000 TL ile 20.000 TL arasında emekli maaşı olanlara 10.000 TL,
20.000 TL ve üzerinde emekli maaşı olanlara 12.000 TL emekli maaş promosyonu ödemesi yapılıyor.
İş Bankası’nın emekli maaş promosyonu kampanyası için şartları da belli oldu. Müşterilere ek promosyon ödemesi yapılmayacağı için İş Bankası herhangi bir özel şart sunmuyor. Müşteriler emekli maaşlarını İş Bankasına taşıması ile birlikte 3 yıl boyunca maaşını İş Bankası’ndan alması gerekiyor. Promosyon sözleşmesini imzalayarak maaş ödemesini alma hakkı kazanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 72 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.