“Sorunları çözmeye talibim”

“Sorunları çözmeye talibim”

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ile Vedat Kazıcı basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

CHP İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu ve Milletvekili Adayları Yaşar Tüzün ile Vedat Kazıcı basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Bilecik Milletvekili ve Adayı Yaşar Tüzün, burada yaptığı konuşmada, ülke ve Bilecik gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. 14 Mayıs seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olduğuna vurgu yapan Milletvekili Yaşar Tüzün, bugüne dek elde ettiği birikim ve tecrübeyi iktidarda iken Bilecik için kullanmak istediğini söyledi. Bunun için Bilecik halkından destek isteyen Yaşar Tüzün, “Sorunları öğrenmeye değil çözmeye talibim.” dedi.

Millet İttifakı’nın vaadlerinden bahseden ve AK Parti iktidarına eleştirilerde bulunan Milletvekili Tüzün, “Bilecik’ten destek istiyoruz.” ifadesini kullandı.

yasar-tuzun1.jpg

Milletvekili Tüzün, AK Parti iktidarının Türkiye’yi uçurumun eşiğine getirdiğini ifade ederek 14 Mayıs seçimlerinde sadece bir parti seçimi olmayacağını, parlamenter sisteme geçiş için önemli bir eşik olduğunu söyledi. Milletvekili Tüzün, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Cumhuriyet tarihinin en kritik seçimine gidiyoruz. AK Parti iktidarları Türkiye'yi ekonomik olarak uçurumun eşiğini getirdi ve kaybettiklerimizi geri almak için bir seçim yapacağız. Bu anlamda bizim dışımızda 5 parti ile bir ittifak oluşturularak Türkiye'nin sorunlarını çözmek adına bir mutabakat metni oluşturuldu. Sorunları biliyoruz, çözüm önerilerimiz var.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun birinci turda seçileceğini anketler göstermiştir. Genel başkanımız Cumhurbaşkanı olduğunda 301 tane vekile ihtiyacı olacaktır. Ayrıca parlamenter sisteme geçmek için 360 vekile ihtiyaç vardır. İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediye meclislerinde başkanlarımıza yapılanları görüyoruz. Böyle olmaması için bir çatı altında toplanmak gerektiği ortadadır. Macera aranmasını istemiyoruz.

İktidar partisinin bugüne kadar yapamadıklarını yapacağız ve görüyoruz ki Bilecik için bir vaadleri de yok. Kendi getirdikleri mülakatı kaldırmayı vaad ediyorlar, kendilerinin bozdukları ekonomiyi düzelteceklerini vaad ediyorlar. Kendi çıkardıkları imar affını düzeltmeyi vaad ediyorlar. Nasıl hak yediklerinin itirafını yapıyorlar.

yasar-tuzun2.jpg

Bizim hem Bilecik için hem de Türkiye için vaadlerimiz hazır. Bizim broşürlerimizi bir kenarda saklayın ve seçimden sonra hesap sorun. Biz sorunları biliyoruz ve çözümlerimiz hazır. Bilecik için yapacağımız çok önemli işler var. Yenişehir yolunu açacağız. Sanayimizi daha nitelikli hale getireceğiz. AK Parti’nin aldatma ve kandırma partisi olduğunu görüyoruz. İlimizin valisi de buna alet olmuş. TOGG ile propaganda yapıyorlar. Keşke fabrikadan bir canlı yayın yapsalar da bizde görsek üretim var mı yok mu? Böyle bir üretim söz konusu değil.

Ben sorunları öğrenmeye değil çözmeye talibim. Bugüne kadar elde ettiğim tüm birikim ve tecrübe ile iktidar partisi olarak Bilecik’e hizmet etmek istiyoruz. Bize güvenmeye ve inanmaya devam ediniz. Bilecik’ten destek istiyoruz.” diye konuştu.

2’nci sıra milletvekili Adayı Vedat Kazıcı ise devam eden seçim çalışmaları kapsamında sahadan aldıkları izlenimleri aktarırken halkın değişim istediğini söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 794 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum