'Sosyal Market' Açıldı

'Sosyal Market' Açıldı

Bozüyük Türk Kızılay'ı, ihtiyaç sahibi vatandaşların, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ile ‘Sosyal Market’ açıldı.

Bozüyük Türk Kızılay'ı, ihtiyaç sahibi vatandaşların, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ile ‘Sosyal Market’ açıldı.
Bozüyük Türk Kızılay'ı, Başkan Ersin Çam'ın yönetimine geçtiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla Bozüyük'te ki ihtiyaç sahiplerinin gönlünde taht kurdu. Şimdi de 'Sosyal Market’ projesini hayata geçiren Bozüyük Türk Kızılay'ı ihtiyaç sahiplerine daha hızlı ulaşım sağlayacak.

kziilay-2.jpg
Bozüyük'te Sosyal Market’in ilki Eski Vergi Dairesi binasında açılırken, ihtiyaç sahipleri buradan tanımlı limitlerde ücretsiz alışveriş yaparak, gereksinimlerini karşılayabilecek. Bilecik ve Bozüyük protokolünün yer aldığı açılışta, dualar eşliğinde kurdela kesim töreni yapıldı.

kziilay-10.jpg
Açılış konuşmasını yapan Bozüyük Türk Kızılay Şube Başkanı Ersin Çam açılışta yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek sözlerine başladı. Başkan Ersin Çam; "Bugün görüyorum ki şehrimizin idareciler burada, buradan da anlıyorum ki Türk Kızılay'ı her zamanki gibi itibarlı, saygın yerini korumakta. Burada Sosyal Marketi açmaktaki amacımız milletimizin sıkıntısını gidermek. Bu amaç doğrultusunda daha önceden isimlerini belirlediğimiz vatandaşlarımıza Bozüyük'te faaliyet gösteren derneklerle yaptığımız istişareler sonucu ve bizi burada görerek gelecek olan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak en büyük amacımızdır. Bunun yanı sıra belki utanıp sıkılıp belkide bizden haberi olmadığı için ulaşamadığımız insanımız, kardeşlerimiz olabilir diye daha öncesinde köy muhtarlarımızı ziyaret etmiş, bölgelerinde ihtiyaç sahibi olup olmadığı konusunda bilgi alınmıştır.

kziilay-9.jpg
"Boş oturmaya hakkımız yok"
Kısmetse yarından itibaren de Bozüyük'te ki mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek bu amaç doğrultusunda kendilerinden bilgiler alacağım. Ola ki ulaşamadığımız insanımız varsa onlara da mutlaka Kızılay olarak elimizi uzatmak istiyoruz. Boş oturmaya hakkımız yok. Çünkü biz Türk Kızılayız çünkü biz güçlü Türk Devletinin merhamet eliyiz. Bu anlamda çalışmak zorundayız" dedi.

kziilay-23.jpg
"Kızılay cemiyetimiz bizim en kadim merhamet kuruluşumuz"
Başkan Ersin Çam'ın konuşmasının ardından, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir bir konuşma yaptı. Konuşmasında; "Kızılay cemiyetimiz bizim en kadim merhamet kuruluşumuz. Çok şükür yardım sever vatandaşlarımız Kızılay'ı geliştirmeye büyütmeye gayret etti. İhtiyaç sahipleri ile imkanı olan vatandaşlarımızı buluşturmaya hep gayret etti. Gerek yurt içinde gerek yurt dışında çok güzel çalışmalar yapıldı. Ersin Başkanımız da Bozüyük'te devraldığı günden itibaren hakkaten takdire şayan bir gayret içerisinde çalıştı. Bu hususta hem kendisine hemde Bozüyük Kızılay ekibine çok teşekkür ediyorum" dedi.

kziilay-34.jpg
"Kızılayımızın her zaman yanlarındayız"
Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir'in konuşmasının ardından, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk düşüncelerini dile getirdi. Kaymakam Öztürk; "Ersin Başkanımız göreve geldiği ilk günden itibaren çok güzel çalışmalara imza attı. Onu takdir ediyorum. Çok kısa süre içerinde çok güzel çalışmalar yapıldı. Kızılay'ın hizmet binasını çok kısa sürede çok güzel bir duruma getirdi. Yine bu sosyal Market bu çalışmaların güzel bir örneği. Yurrdumuzun her tarafında bu tüz marketler yaygınlaşıyor. Sivil toplum örgütlerimizde bu hayır işinde birbirleri ile hızlı bir şekilde yarışıyorlar. Bizde Kaymakamlık olarak Kızılayımıza her zaman yanlarındayız, yardımcı olmaya çalışacağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza burada bir nebze dahi olsa katkıda bulunabilirsek çok mutlu oluruz" ifadelerini kullandı.

kziilay-52-001.jpg
Konuşmaların ardından Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez tarafından dua edildi. Duanın ardından açılışa katılım sağlayan protokol tarafından kurdela kesimi gerçekleşti. Açılışından ardından sosyal marketi gezen yöneticiler Başkan Ersin Çam tarafından market hakkında bilgi aldı.

kziilay-42.jpg
Açılışa, Bilecik AK Parti Milletvekili Halil Eldemir, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bilecik Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bozüyük Eski Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mecit Kuruoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Serkan Oğuz, Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Veli Çelik, Bilecik Türk Kızılay Şube Başkanı Sevcan Uzun, AK Parti bozüyük Kadın Kolları Başkanı Suna Bayar Ünal, Erdallar Basın Yayın Kuruluşları Sahibi Mücahid Erdal, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, STK Başkan ve Yöneticileri, Sendika Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar ve vatandaşlar katılım gösterdi.

kziilay-66.jpgkziilay-94.jpgkziilay-108.jpgkziilay-112.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6434 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.