Su Eğlence Dünyasında Yüzme Kursları Başladı

Su Eğlence Dünyasında Yüzme Kursları Başladı

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzlerce öğrenci yüzme kurslarına başladı.

Bilecik Belediyesi tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kapsamında yüzlerce öğrenci yüzme kurslarına başladı.

yuzme-kurslari-basladi-3.jpeg

Bilecik Belediyesi, bu yaz döneminde de binlerce çocuğun verimli ve keyifli bir yaz dönemi geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Basketbol, futbol, yüzme ve tenis spor dallarında öğrencilerin başvuru yaptığı Yaz Spor Okulları için kayıtlar devam ederken, yüzlerce öğrenci uzman eğitmenler eşliğinde birçok konuda teorik ve uygulamalı eğitimler almaya başladı. Yüzme kurslarına, Bilecik Belediyesi tarafından ulaşım imkanı da sağlamakta.

su-eglence-dunyasinda-yuzme-kurslari-basladi-1.jpg

Su Eğlence Dünyasında gerçekleştirilen yüzme kursu başlangıç programına katılan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ve Başkan Yardımcısı Yaşar Külhan, öğrenci ve velilerle sohbet etti.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı programda yaptığı konuşmada amaçlarının çocukları her alanda geleceğe hazırlamak olduğunu vurguladı. Başkan V. Subaşı açıklamasının devamında;

5-12 yaş arasında çocukların kayıt yaptırabileceği yaz spor okullarının başladığını kaydeden Başkan V. Subaşı, ’’Bilecik Belediyesi olarak bu yıl da yüzlerce çocuğumuzu ağırlamaya devam ediyoruz. Amacımız onların her alanda geleceğe hazırlanmalarında onlara yardımcı olmaktır. Eğitimlerine devam eden öğrencilerimiz burada yüzmeyi en iyi şekilde öğrenerek ayrılmış oluyor. Bu da bizleri çok mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Düzenlenen kurslardan duydukları memnuniyeti belirten çocuklar ve veliler, Başkan V. Subaşı’na teşekkür etti.

Vatandaşlar, 3 Temmuz Pazartesi günü kursların başlayacağı spor okulları için detaylı bilgiyi 0 228 214 91 87 numaralı telefonları arayarak alabilecekler.

su-eglence-dunyasinda-yuzme-kurslari-basladi-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.