T.C. BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İHALE İLANI

T.C. BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ TAŞINMAZ MAL KİRALAMA İHALE İLANI

İlimiz, Söğüt İlçesi, Çaltı Köyü hudutları içerisinde Hamambaşı Mevkiinde bulunan, tapunun 103 ada 369 parselinde kayıtlı, aşağıda niteliği, yüzölçümü, muhammen bedeli, geçici teminat miktarı, ihale günü ve saati belirtilen hamam ve arsası 2886 sayılı D.İ.K.’ nun 45. Maddesi gereğince Açık Teklif usulü ile 3 yıllığına kiralama ihalesi yapılacaktır. İhale şartları ve ekleri mesai saatleri içerisinde Bilecik İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden ücretsiz olarak temin edilebilecektir.

İhaleye katılabilmek için; 08/09/1983 tarihli 2886 sayılı Devlet İhale Kanununda belirtilen niteliklere haiz olmak ve anılan Kanunda açıklanan biçimde teklifte bulunmak, geçici teminatı nakden veya teminat mektubu ile yatırmak şarttır. İsteklilerin İhaleye katılımında tanzim edilecek ihale dosyasında aranacak belgeler şunlardır;

1) Taşınmaz Mal Kiralama Şartnamesi (Şartnamenin her sayfası ayrı ayrı ihaleye iştirak eden tarafından İl Encümeni huzurunda imzalanmak zorundadır.)

2) Geçici Teminat bedeli makbuzu veya Teminat Mektubu

3) Gerçek kişiler için resimli nüfus cüzdanı sureti

4) Gerçek kişiler için yerleşim belgesi (Nüfus müdürlüğünden)

5) Gerçek kişi yerine vekaleten iştirak ediliyorsa, isteklinin adına teklif vermeye yetkili olduğuna dair noter tasdikli vekaletname ve imza sirküsü.

6) Tüzel kişi olması halinde, Mevzuatı gereği tüzel kişiliğin siciline kayıtlı bulunduğu Ticaret  ve / veya Sanayi ve Esnaf Odasından veya benzeri bir makamdan ihalenin yapılmış olduğu yıl içerisinde alınmış tüzel kişiliğin siciline kayıtlı olduğuna dair belge ( Tescil Belgesi ) ve Kayıtlı olduğu Vergi Dairesi Kaydı ve teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren noter tasdikli belge ve imza sirküleri

 

NİTELİĞİ

YÜZÖLÇÜMÜ

(m2)

MUHAMMEN BEDELİ 

GEÇİCİ TEMİNAT MİKTARI

 

İHALE TARİHİ

 

İHALE SAATİ

 

İHALE YERİ

HAMAM VE ARSASI

3.282,57 m2

500,00-TL

5.400,00

27.02.2017

14:00

BİLECİK İL ÖZEL İDARESİ

İL ENCÜMENİ TOPLANTI SALONU

 

İLAN OLUNUR.  (BN 65)

Bu haber toplam 1574 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.