'TARAFTARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ'

'TARAFTARIMIZI SALONA BEKLİYORUZ'

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Cemal Uysal, yaptığı açıklamada bu hafta Pazar günü saat:15:00'te gerçekleştirilecek olan karşılaşma için taraftarları salonlara davet etti.

Basketboldaki Temsilcimiz Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı, bu hafta Şanlıurfa Haliliye Belediyespor Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Yardımcı Antrenörü Cemal Uysal, karşılaşma hakkında yaptığı değerlendirmede; ''Belediye Basketbol takımımız ile Şanlıurfa ekibi Haliliye Belediyespor Basketbol takımı ile bu pazar günü saat: 15:00'te Karasu Mevki Spor Salonunda mücadeleye çıkacağız. Ekip olarak gerekli hazırlık çalışmalarımızı yaptık.  Bununla birlikte şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün taraftarlarımızı yine destek için salonlara bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı. 

Antrenör Cemal Uysal açıklamasında ayrıca her hafta olduğu gibi bu hafta da Bilecik Belediyesi tarafından Belediye Kültür Sitesi üzerinden saat 14:00 itibariyle araçların kaldırılacağı bilgisini verdi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum