Tarih sonunda belli oldu!

Tarih sonunda belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 340 adet konutun teslim tarihlerini açıkladı.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Bozüyük ilçesinde yapımı tamamlanan 340 adet konutun teslim tarihlerini açıkladı. Uzun zamandır beklenen bu duyuru, Bozüyüklü vatandaşları sevindirdi.
Bozüyük'te uzun süredir heyecanla beklenen TOKİ konutlarının teslim tarihleri sonunda belli oldu!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), ilçede yapılan 340 adet konutun ne zaman sahiplerine teslim edileceğini duyurdu. Bu müjdeli haber, Bozüyüklü vatandaşları adeta sevince boğdu!
TOKİ'nin resmi sayfasından yapılan duyuruda, Bilecik ili Bozüyük ilçesindeki 340 konut projesinin hak sahiplerine, taşınmazlarını 04 Mart 2024 ile 29 Mart 2024 tarihleri arasında teslim edileceği belirtildi. Bu tarihler, konut sahibi olacak vatandaşlar için beklenen anın yaklaştığını müjdeliyor.
Bu haberle birlikte, Bozüyük'teki TOKİ konutlarının teslim tarihlerinin netleşmesi, bölge halkı arasında memnuniyetle karşılandı. Uzun süredir beklenen bu gelişme, konut sahibi olacak vatandaşların heyecanını artırdı.

Bu haber toplam 867 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.