Tartışmalara Çetin Kaya da dahil oldu!

Tartışmalara Çetin Kaya da dahil oldu!

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın belediyeye alınan personeller ve belediyede çalışan personel sayılarına ilişkin eleştirilerinin ardından başlayan tartışmalara AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya da dahil oldu.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın belediyeye alınan personeller ve belediyede çalışan personel sayılarına ilişkin eleştirilerinin ardından başlayan tartışmalara AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya da dahil oldu.

Bilecik Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’ın açıklamalarına cevap veren AK Partili Çetin Kaya, “Bu iki sayının da doğru olmadığını sende bende çok iyi biliyoruz.” dedi. Hüseyin Yıldız’ın Bilecik Belediyesi ile Osmaneli Belediyesi arasında kıyaslama yapmasını ise manidar olarak karşıladığını belirten Çetin Kaya, “Keşke Osmaneli Belediyesi’nin yüzde 10’u kadar hizmet etseydiniz” çıkışında bulundu.

“MELEK HANIMIN BÖYLE BİR LÜKSÜ VAR MI?”

AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Çetin Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız’a cevaben yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Hüseyin Yıldız başkanım bu yaptığın paylaşım beni çok düşündürüyor. 750 kişi diye beyan veren başkanlığa vekâlet eden Melek hanımın böyle bir söylem hatası yapma lüksü var mı? Sayılardan haberin yoksa sırf seçim üstü hükümeti eleştireceğim, şirin gözükeceğim diye beyanat veriyor. Verdiği beyanatta baştan aşağıya belediyenin aldığı payın nasıl hesaplandığını, neye göre verildiğini, dönemlere göre nasıl kesintiler yapıldığını bilmediği ortaya çıktı. Şimdi çalışan personel sayısını da bilmediğini sen kanıtlamış oluyorsun.

“SENDE BENDE ÇOK İYİ BİLİYORUZ”

Kaldı ki bu iki sayınında doğru olmadığını sende bende çok iyi biliyoruz. Keşke böyle bir paylaşım yaparken daha bir kaç ay önce yazılı soru önergesini verdiğimizde bize bildirdiğiniz ama o cevaptaki sayısal verilerin de doğru olmadığını bilmemize rağmen bu süreçte işten çıkan işe alınan kaç kişi bunları gerçek rakamlarıyla açıklayabilseydin. Hiç olmazsa seni tanıyan ve gerçekleri bilenler nezdinde insanların aklı ve zekasıyla dalga geçenlerin durumuna sende düşmeseydin.

“ÇOK MANİDAR…”

İl belediyesi olarak ilçe belediyemiz olan Osmaneli Belediyesi ile kendinizi kıyaslamanızda ayrıca çok manidar. Keşke Osmaneli Belediyesi’nin yüzde 10’u kadar hizmet etseydiniz de bugün Bilecik halkı yapmadığınız hizmetleri ve şişirebildiğiniz kadar şişirmeye devam ettiğiniz çalışan sayılarını eleştirmeseydi!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum