Tartışmalı AVM ihaleye çıkıyor

Tartışmalı AVM ihaleye çıkıyor

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, yıllardır gündemde olan AVM'nin borcunun tamamen ödendiğini ve 25 Haziran’da proje ihalesine çıkılacağını açıkladı.

Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, kent merkezindeki tartışmalı AVM’nin borcunu ödediklerini belirterek proje ihalesine çıkacaklarını bildirdi.

Melek Mızrak Subaşı, Haziran ayı olağan meclis toplantılarının ilk birleşiminin ardından yaptığı açıklamada, AVM borcunun tamamının ödendiğini ve 25 Haziran’da proje ihalesine çıkacaklarını ifade etti.

Binanın yangın yönetmeliğine uymadığını ve gerekli düzeltmelerin yapılması gerektiğini kaydeden Başkan Subaşı, şunları kaydetti:

“Belediye meclisimizde sizlerin de katkılarıyla daha önce ilimize hizmet etmek için kredi çekme yetkisi almıştık. Yıllardır sorun haline gelen alışveriş merkezinin borcunu ödedik. Yanlış hatırlamıyorsam 25 Haziran’da proje ihalesi olacak. Bununla ilgili olarak tabi ki de içeriğini değiştirmemiz lazım. Çünkü yangın yönetmeliğine uymayan bir bina var elimizde. Önce yangın yönetmeliğine uygun hale getirmemiz gerekiyor. Satışı ya da kiralanmasının kolay yapılabileceği bir plana kavuşması için çalışıyoruz. Bunun yapımı için de bir bütçemiz mevcut. Minibüs toplu taşıma hizmeti için de bir bütçemiz mevcut” ifadelerini kullandı.

633940f7-5387-4000-b308-8cf03fa3e946.jpeg

Bu haber toplam 226 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.