TDV Bilecik Kadın Kolları Tanışma ve İstişare Toplantısı yapıldı

TDV Bilecik Kadın Kolları Tanışma ve İstişare Toplantısı yapıldı

Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi Kadın Kolları tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi Kadın Kolları tanışma ve istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıda, Türkiye Diyanet Vakfının her geçen gün çalışma ağını genişlettiğine değinen İl Müftüsü Ali Erhun “Ülkemizde ve yedi kıtada insanlığın hizmetinde olan Türkiye Diyanet Vakfımız, gönüllülük faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Dünyanın farklı coğrafyalarında açlık, doğal afet, savaş ve şiddetin yaşandığı bölgelerindeki milyonlarca insana ulaşıyoruz Elhamdülillah. Ramazan ayında yaptığımız yardımlarla ve Kurban Bayramında düzenlediğimiz vekâletle kurban kesim organizasyonuyla ihtiyaç sahibi ailelerin bayram sevincine ortak oluyoruz” dedi.

tdv1.jpg

Müftü Erhun konuşmasının devamında TDV Bilecik Şubesi tarafından yapılan hizmetlerin daha verimli olması için çalıştıklarını belirterek “Kadın Aile ve Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarını daha kapsamlı ve geniş tabanlı yürütebilmek için çeşitli düzenlemeler yapmaktadır. Bu doğrultuda Türkiye Diyanet Vakfımız 81 ile ve ilçe şubesinde Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kurulmasını planlamaktadır. Bilecik Müftülüğü olarak vakfımızın çalışma ağını genişleterek her alanda etkili kılmaya çalışıyoruz. Sizlerin özel gayretleriyle ve halkımızın desteğiyle ilimizde ihtiyacı olan herkesin imdadına koşmaya çalışacağız. Yüce Allahtan hayırlı hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Şube sorumlularının da söz alarak fikir ve görüşlerini belirttikleri tanışma ve istişare toplantısı, yeni gündemlerle önümüzdeki aylarda da bir araya gelme kararıyla sona erdi.

Bilecik İl Müftülüğü Makamında gerçekleşen buluşmaya İl Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu, Vaiz Gülhanım Işık, Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ve şube üyeleri iştirak etti. 

Bu haber toplam 738 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.