Tehlike ortadan kaldırıldı

Tehlike ortadan kaldırıldı

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis girişinde bulunan kapının üst kısmından dökülen malzemelerin tehlike saçtığını anlatan “Acil girişi tehlike saçıyor” başlıklı haberimizin ardından ilgililer harekete geçti.

Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis girişinde bulunan kapının üst kısmından dökülen malzemelerin tehlike saçtığını anlatan “Acil girişi tehlike saçıyor” başlıklı haberimizin ardından ilgililer harekete geçti. Gerekli tamirat işlemleri gerçekleştirilerek onarımlar yapıldı. Böylelikle tehlike ortadan kalkmış oldu.

acil-girisi-tamir-edildi1.jpg

Bilindiği üzere; Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servis girişinde bulunan kapının üst kısmından dökülen malzemelerin tehlike saçtığını anlatan bir haber kaleme almıştık. Acil servise gelen vatandaşların hem araçlarıyla hem de yaya olarak altından geçtikleri kapının bir an evvel onarılması gerektiğine dikkat çekmiştik. Bahse konu haberimizin kamuoyunda geniş yankı bulmasının ardından yetkililer hemen harekete geçti ve gerekli tamirat işlemleri yapıldı.

acil-girisi-tamir-edildi2.jpg

Vatandaşlar, yetkililerin konuyla hemen ilgilenmelerinden ve sorunun ortadan kaldırılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1050 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.