Trafik sorununa neşter vuruluyor!

Trafik sorununa neşter vuruluyor!

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, şehir içi trafik sorununa ilişkin çalışmaların yakın zamanda başlayacağını bildirdi.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, şehir içi trafik sorununa ilişkin çalışmaların yakın zamanda başlayacağını bildirdi.

Vali Kızılkaya, Trafik Haftası dolayısıyla katıldığı yaya geçidi uygulamasının ardından gazetecilerle bir süre sohbet etti. Bu esnada şehir içi trafiğinde yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması adına başlattıkları çalışmaların son aşamaya geldiğini aktaran Vali Kızılkaya, Atatürk Bulvarı üzerinde araç parkına izin verilmeyeceğini ve Kayı Plaza kavşağında düzenleme yapılacağını söyledi.

Özellikle Atatürk Bulvarı üzerinde yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek istediklerini kaydeden Vali Kızılkaya, Kayı Plaza kavşağında bulunan süs havuzunun kaldırılması ve orta refüjün daraltılmasına ilişkin projenin Karayolları tarafından onaylandığını ifade etti. Önümüzdeki günlerde bu alanda çalışmaların başlayacağını anlatan Kızılkaya, bulvar üzerindeki parklara da izin verilmeyerek trafikte bir rahatlama oluşturmak istediklerini dile getirdi.

Kızılkaya ayrıca, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısına yapılacak dolmuş durağıyla ilgili olarak Karayollarından bir üst geçit talep ettiklerini ve çalışmaların başlatıldığını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2545 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum