Tramvay ücreti kaç lira?..

Tramvay ücreti kaç lira?..

Bozüyük Belediye Meclisinde tramvay ücretleri gündeme geldi.

Bozüyük Belediye Meclisinde tramvay ücretleri gündeme geldi.
Bozüyük Belediyesi'nin vizyon projelerinden biri olan tramvay projesi çok yakın zamanda Bozüyük halkının hizmetine sunulacak. Tramvay yolunun bitmesi ile birlikte şuan da durak çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-1671779708.jpeg


Projenin sona gelmesiyle birlikte Bozüyük Belediye Meclisi Olağanüstü Toplantısında Gündemin 3. maddesi olarak bu konu görüşüldü. Meclise sunulan madde; “Nostaljik Görünümlü Yerden Kılavuzlu Lastik Tekerlekli Tramvay’ın yolcu taşıma ücretinin belirlenmesi konusu ile “Kasımpaşa Mahallesi İsmet İnönü Caddesi No: 21 açık adresinde Çarşı ve Kent Meydanı altında bulunan kapalı otoparkın araç giriş ücretinin belirlenmesi konusu görüşüldü.
"Üç çeşit binerken kullanacağımız kart olacak" Konu ile ilgili bilgi veren Bozüyük Belediye başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu; "Tramvayımızda üç çeşit binerken kullanacağımız kart olacak. Bu kartlardan biri ücretsiz yani 65 yaş üstü ve engellilerle ilgilidir. Bir tanesi çocuklar ve gençlerle ilgi bir tanesi de normal tarife olacaktır. Bunu komisyona sevk edeceğiz, komisyon bir çalışma yapacak belki tekrar olağanüstü bir toplantıyla komisyondan gelen kararı görüşme durumumuz olacak" dedi.

meclis-13-haziran-olaganustu-topl-2023-3-1.jpg
Açıklamanın ardından gündemin 3. maddesi oy birliği ile Plan Bütçe Komisyonuna sevk edildi. Komisyon ücret konusunda bir çalışma yaptıktan sonra belirleyeceği fiyatlar tekrar Bozüyük Belediye Meclisine gelecek. Burada görüşüldükten sonra tramvay ücretleri belirlenmiş olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 9815 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.