TRENE BİNENLER VE İNENLERLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

TRENE BİNENLER VE İNENLERLE İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'in AK Parti'ye geçişinde Fahrettin Poyraz ve Halil Eldemir'in rol oynadığı iddialarına ilişkin açıklamada bulundu. 

Mv. Selim Yağcı, katıldığı Basın Masası'nda, konuya ilişkin soruya verdiği cevapta, "Fahrettin bey ve Halil beyin müdahale ettiklerini duymadım. Bizim ortak paydamız AK Parti ve Türkiye'nin kalkınmasıdır. Ayrıca birbirimizin alanına girecek şekilde saygısızlık yapılacağını düşünmüyorum" dedi. 

'EN AZ 18 AY GEÇMELİYDİ'

Milletvekili Selim Yağcı, Osmaneli'nde yaşanan geçiş sürecine ilişkin değerlendirmesinde ise erken olduğunu yinelerken, "Bugünden seçim öncesini değerlendirmek doğru değil. AK Parti kurumsallaşmış, komplike bir parti. O günkü şartlarda aday olmaması yanlış değildi, bugünkü geçişinde yanlış olduğunu söyleyemeyiz. Ben bu kadar hızlı olmaması gerektiğini söyledim. Biraz daha sindirilmeli, olayın sıcaklığı geçmeliydi. Kongreler tamamlandıktan sonra en az 18 aylık bir süreden sonra olmalıydı bence. 

'OSMANELİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ'

Benim Münür bey ile bireysel bir sıkıntım yok. Ben Bilecik bölgesine bakmadığım için buradaki süreci Bilal bey yürüttü. Geriye bakarak yol alınmaz, Osmaneli ve Pazaryeri'nde geçiş tamamlandı. Bu ne zafer ne de rencide olunacak bir durum değil. Osmaneli bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı. 

'KIRGIN VE KIZGINIM'

Pazaryeri eski belediye başkanlarından Muzaffer Yalçın'ın istifasına ilişkin soruya da yanıt veren Mv. Seli Yağcı, Muzaffer Yalçın'ı çok sevdiği için kırıldığını ve kızdığını söyledi. 

Selim Yağcı, Muzaffer Yalçın'ın istifasından sonra kendisini aramadığını da sözlerine ekleyerek, şöyle konuştu:

"Muzaffer bey bizim partimizde il genel meclis üyeliği, belediye başkanlığı yapmış birisi. Pazaryeri'nde güzel hizmetlerde bulundu ancak istifa etmekle yanlış yaptı. Taş yerinde ağırdır, fedakarlık yapıp sessiz kalsaydı keşke istifa etmeseydi" diye konuştu. 

Moderatör Mücahid Erdal'da Muzaffer Yalçın'ın istifasını doğru bulmadığını belirterek, "Partisi aday gösterdi ama Muzaffer bey kendisi kazanamadı. Bence de istifa etmekle yanlış yaptı" şeklinde konuştu.
 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 60389 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum