TSO'dan BŞEÜ'ye önemli destek

TSO'dan BŞEÜ'ye önemli destek

BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin'e üniversiteye verdiği desteklerden ötürü teşekkür ederek, "Bilecik TSO’nun adı üniversitemizde her zaman saygı ile anılacaktır." dedi.

Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şükrü Keskin, BŞEÜ Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir’i makamında ziyaret etti. Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette iki kurum arasında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 

Rektör Beydemir, bu zamana kadar üniversiteNin gelişmesine önemli katkılar sunan, Tıp Fakültesinin tefrişatına büyük destek veren Keskin’e nazik ziyaretleri sebebiyle teşekkürlerini sundu. 

Keskin’in ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Rektör Beydemir, “Şehir üniversitelerinin gelişmesinde, o illerde yaşayan idealist ve vizyoner şahsiyetlerin önemi çok büyüktür. Her nerede, gelişmiş ve çevresine ışık yayan bir şehir üniversitesi varsa, o kurumun arkasında şehir eşrafından görünmeyen kahramanlar vardır. Ne mutlu bize ki, Şükrü Keskin gibi önemli bir iş insanına ve yakın bir dosta sahibiz. Kendisinin sunduğu katkıların önemi, aradan yıllar geçtikten sonra daha iyi anlaşılacak ve Bilecik TSO’nun adı üniversitemizde her zaman saygı ile anılacaktır.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Aslı KARA

Bu haber toplam 1336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.