TÜGVA'nın yeni temsilcisi Barış Cila oldu

TÜGVA'nın yeni temsilcisi Barış Cila oldu

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bilecik 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda, TÜGVA'nın Bilecik İl Temsilcisi Barış Cila oldu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Bilecik 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda, TÜGVA'nın Bilecik İl Temsilcisi Barış Cila oldu.

TÜGVA Bilecik 4. Olağan İl Genel Kurulu Bilecik Ticaret Ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen genel kurula, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara, Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, AK Pari Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, STK üyeleri ve TÜGVA ailesi katıldı.

ejh8-002.jpg

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla devam etti.

dsc-0034-002.jpg

Görevi devreden TÜGVA Bilecik İl Temsilcisi Miraç Çomran, yaptığı selamlama konuşmasında; “Bizler değerleriyle barışık, geçmişini bilen, geleceğe dair büyük hedefleri olan bir gençlik hedefliyoruz. Bizler tarihte olduğu gibi mazlum coğrafya da hami olma yolunda elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz.

Yeni dönemde Vakfımızın çok daha ileri bir noktaya geleceğine yürekten inanıyorum. Bizleri bu süre zarfında, bu göreve layık gören başta genel başkanımız İbrahim Beşinci’ye teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle yeni dönemde görev alacak bütün kardeşlerime üstün başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

dsc-0048-001.jpg

Program sinevizyon gösterimi ile devam etti.

dsc-0053.jpg

Sinevizyon gösteriminin ardından TÜGVA Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara yaptığı konuşmada; “Yeni nesil gençlik vakfı anlayışıyla 2013 yılında, İstanbul’un manevi ikliminde kurulan vakfımız bugün 81 il 571 ilçe 300’e yakın hizmet binasıyla Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden bir tanesi olmuştur. İftihar ettiğimiz bu tablonun hiç şüphesiz mimarı sizlersiniz. Bilecik teşkilatımızı bu dönem daha güçlü görmek istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi Türkiye’nin en büyük gençlik hareketlerinden biri haline gelmiş bulunmaktayız. Yeni dönemde görev alacak Barış başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum. Görevi devredecek kardeşimize de yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. İlçe temsilcilerimize yeni dönemde daha yoğum çalışmalarını diliyorum. Bilecik’te ulaşılmadık tek genç kalmayana dek çalışmak yeni yönetimde ki arkadaşlarımızın üzerine vebaldir. Bir daha ki genel kurulumuz da bu salonun dolup taşması gerekiyor. Tekrardan genel kurulumuzun hayırlı ve mübarek olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

dsc-0060.jpg

Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara’nın konuşmasının ardından yeni yönetimin açıklanması gerçekleştirildi.

dsc-0065-001.jpg

Yeni Yönetimde Barış Cila TÜGVA Bilecik İl Temsilcisi seçildi.

dsc-0070.jpg

Teşkilat Koordinatörü Zafer Karamağara, yeni il temsilcisi Barış Cila'ya Berat Belgesi takdiminde bulundu.

s.jpg

man-003.jpg

Program TÜGVA ailesi fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.