‘TÜKÜRE TÜKÜRE GİDENLER, YALAYA YALAYA DÖNECEKLER’

‘TÜKÜRE TÜKÜRE GİDENLER, YALAYA YALAYA DÖNECEKLER’

MHP Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu, Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ve beraberindekilerin İYİ Parti’ye geçişini sert bir dille eleştirdi. Adem Topçu, “Tüküre tüküre gidenlerin yalaya yalaya geri döndüklerine şahit olacaksınız” dedi.

Halil Aydoğdu ile ilgili oldukça çarpıcı ifadeler kullanan ve çok sert iddiaları gündeme taşıyan MHP Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu, gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanlığını yürütmekte bulunduğum Söğüt ilçemizde başını Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’nun çektiği bir takım istifalar yaşanmıştır. Öncelikle ifade etmek isterim ki biz bu istifaları kayda değer bulmuyoruz. Tutundukları ipin sağlam olmadığını ip kopup yere düştüklerinde anlayacaklar. Tüküre tüküre gidenlerin yalaya yalaya geri döndüklerine şahit olacaksınız.

Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’ya ayrı bir paragraf açmak istiyorum. Bu zat-ı muhtereme 1999 yerel seçimlerinde seçime kadar geçen süre için kendisine genel merkezimiz tarafından maddi yardım yapılmış ve seçim sürecinde de il dışında kendisine özel bir bütçe ayrılmış ve eli güçlendirilmiştir. İki dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra üçüncü dönemi kaybetmiş ve kendisine Genel Merkezimizde görev verilmiş ve mağduriyeti giderilmek üzere maaşa bağlanarak, 5 yıl süre ile bu maaşı almıştır.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde ise bu zat-ı muhterem Türkiye’de belediye başkan adayları içinde ilk açıklanan isim olmuş ve Sayın Genel Başkanımız Söğüt hassasiyetinden dolayı seçim startını Söğüt’ten vermiştir. Ayrıca kendisine il dışında hatırı sayılır bir bütçe ayrılmış ve seçimi kazanmasına büyük katkıda bulunulmuştur.

1 Kasım 2015 genel seçimlerinden sonra Genel Merkez muhaliflerinin (Kriptocu ve Rantiyecilerin)  Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli beyin hastanede şifa aramakta iken başlattıkları imza kampanyasında ilk imzayı verenlerden olmuştur.

Bu süreçte il ve ilçelerde görevden almalar başlamış ve gereği üzerine Söğüt ilçe yönetimi fesh edilmiş ve kapatılmıştır. Bu süreçte de görevden alınan İlçe Başkanı Ali Islah ve yönetimi, parti binamızın içindeki demirbaş eşyaları ilçemizde bulunan bir yıkama yağlama servisinin deposuna taşımışlar ve partimizi eşya olarak boşaltmışlardır. Bunun yanında sayın Genel Başkanımızın resmi yere atılmış ve üzerine çöp yığılmıştır. (Resimler elimizde mevcuttur.)

Değerli hemşerilerim; İşte bu zat-ı muhterem ve etrafındakiler genel merkezimiz ve dava arkadaşlarımızın emekleri ile seçilmiş ve davaya ilk ihanet edenlerin başını çekmişlerdir. Bu şahıs ve etrafındakilerinin ihanetlerini siz hemşerilerimin takdirlerine arz ederim.

Kurt kışı geçirir ancak yediği ayazı unutmaz. Ne Mutu Türküm Diyene” dedi.     

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 6139 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum