TÜM MAÇLAR İPTAL EDİLDİ

TÜM MAÇLAR İPTAL EDİLDİ

İstanbul Süper Amatör ligine Yıldırım Bosna-Küçükköyspor maçı öncesi yaşanan olaylar sonrası tüm ülke genelinde olduğu gibi Bilecik'te de tüm müsabakalar iptal edildi. 

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından yapılan açıklamada, "İstanbul Süper Amatör liginde Yıldırım Bosna-Küçükköyspor maçı öncesi yaşanan olaylar sonrası Küçükköyspor taraftarı 17 yaşındaki Muhammet Yücel bıçaklanarak hayatını kaybetti. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 'Artan şiddet ve yaşanana üzücü olaylar' gerekçe gösterilerek 4-5-6 Ocak 2019 tarihilerinde Türkiye genelinde oynanacak tüm amatör müsabakalar iptal edildi" denildi. 

Buna göre; U17 Gençler Liginde 6 Ocak günü oynanacak Osmaneli Gençlerbirliğispor-Gölpazarı Belediyespor, Bilecikspor-Ertuğrulspor, 1299 Bilecik Kulübü -1308 Osmaneli Belediyespor ile U15 Gençler Ligi'nde oynanacak 1299 Bilecik Kulübü-Gölpazarı Belediye Spor, Bilecikspor-Bozüyük İdmanyurdu Spor, Vitraspor-1308 Osmaneli Belediyespor ve Dodurgaspor-Osmaneli Gençlerbirliğispor müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 8566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum