Tutuklu sayısı 14’e yükseldi!

Operasyon kapsamında 5 şüpheli daha tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili tutuklu sayısı 14’e yükseldi.

Bilecik İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında ülke genelinde 135 olayda 5 milyon lira civarında nitelikli dolandırıcılık olayıyla ilgili yeni bir operasyon daha düzenlendi. Operasyon kapsamında 5 şüpheli daha tutuklanarak cezaevine gönderilirken olayla ilgili tutuklu sayısı 14’e yükseldi.

tutuklu1.jpg

Hatırlanacağı üzere, Bilecik’te ve farklı illerde, başka şahıslar adına düzenlenmiş hatlar ile vatandaşları arayarak veya internet siteleri üzerinden güven telkin edip ücretini 3. şahısların hesabına gönderterek nitelikli dolandırıcılık yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonun düğmesine basılmıştı. Bu kapsamda ülke genelinde 135 olayda 5 milyon lira civarında haksız kazanç sağladıkları ve vatandaşları dolandırdıkları tespit edilen şahıslara yönelik farklı zamanlarda planlı operasyonlar düzenlenmişti ve 9 şüpheli tutuklanmıştı.

tutuklu2.jpg

Gelinen süreçte, gerçekleştirilen son operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca, 12 adet cep telefonu, 1 adet masaüstü bilgisayar, 3 adet sim kart, 30 adet banka kartı, 2035 TL, 770 Dolar, 200 Euro ve 20 Sterlin ele geçirildi.

Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.