Tüzün ve Şahin Bilecik'ten Bi Haber

Tüzün ve Şahin Bilecik'ten Bi Haber

"CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin'in maalesef ilimizden bi haber olduğu anlaşıldı" dedi.

Şubat ayında İnhisar Kaymakamlığından ayrılan Ali Açıkgöz'ü hala İnhisar Kaymakamı zanneden Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin; Ayasofya İmamına destek tiviti attığı gerekçesiyle aleyhinde açıklamalar yapması üzerine Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım "CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin maalesef ilimizden bi haber olduğu anlaşıldı" dedi.
İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez'den sonra, Ak Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım İnhisar'da bir dönem kaymakamlık yapan Ali Açıkgöz'e sahip çıkarken "Değer verdiğimiz bir kaymakamımız. İnhisar ilçemizin gönlünü kazanmış, güzel bir şekilde uğurlanan bir kaymakam. 4 aydır ilçemizde olmadığından haberleri yok.
Yani arkadaşların Bilecik ile ne kadar alakalı oldukları ortada. Bu konuda söylenecek çok söz var ama geldiğimiz noktada genellikle bize sanki Atatürk’e karşı sevgisi olmayan, saygısı olmayan bir parti grubu olarak görüyorlar ki bu noktada gerçekten yanılıyorlar. 
Bugün Atatürk ilkelerini hepimiz biliyoruz. Şuanda AK Parti olarak Atatürk’ün tüm ilkelerini uygulayan bir partiyiz. Ama inanın şuanda arkadaşlara Atatürk’ün ilkelerini sayın derseniz 6’sını da sayacak insan sayısı çok azdır. Bizim Atatürk’e olan sevgimiz onlardan çok daha farklı. Biz Atatürk’ü anlayarak, okuyarak ve icraatlerı ile Atatürk’ü seviyoruz. Atatürk’ü dualarımız ile anıyoruz. Selçuklu’nun kuruluşundan beri tüm liderlerimizi hepsini günü geldiğinde gerek yaptığı icraatlerle, gerek vefatlarının yıl dönümlerinde onları saygıyla anıyoruz. Atatürk’te olduğu gibi Fatih Sultan Mehmet’i, Yavuz Sultan Selim’i Kanuni’yi, Sultan Abdülhamit’i bunların hiçbirisini unutmak mümkün değil. 
Geldiğimiz nokta şu bugün sırtını HDP’YE PKK’ya dayadık diye siyaset yapanlar, Apo’nun heykelini dikeceğiz diye siyaset yapanlarla bugün mitinglerde veya gösterilerde birçok zaman karşı karşıya geldik. Atatürk ve Aponun resimlerini yan yana defalarca gördük. İnanın Atatürk bugün yaşasaydı bunlarla beraber yol yürümesi mümkün değil. Onların bir marş çalmakla, biz bir marş çalmakla Atatürkçü olunmuyor. Atatürk’ü anlamak gerekiyor. Arkadaşların bu yönde büyük eksiklikleri var. Ben özellikle rica ediyorum Atatürk ilke ve inkılaplarını tarihte geçmişti okullarda okudular. Okumalarına da devam etmelerini istiyorum" dedi.

Kaynak:Mücahid Erdal

Bu haber toplam 10562 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum