TÜZÜN: 'YAZIKLAR OLSUN'

TÜZÜN: 'YAZIKLAR OLSUN'

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün, 16 Nisan akşamı kutlama yapan Ak Partililere yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Yaşar Tüzün, 16 Nisan akşamı kutlama yapan Ak Partililere yüklendi. "Hangi yüzle çıktınız da bu kutlamayı yapıyorsunuz" diye Cumhuriyet Meydanına toplananlara seslenen Tüzün: "Bilecik'te hayır çıkacak, evet yapanlar kutlama yapacak. Tek kelimeyle yazıklar olsun. Bizi yenemediniz. Bakanınızı getirdiniz, bakan yardımcınızı getirdiniz, bürokratınızı getirdiniz, danışmanlarınızı getirdiniz, başbakanı getirdiniz ama bizleri yenemediniz." dedi.

Tüzün il başkanlığı binasında yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: "Bu kampanyanın lokomotif görevini milletvekiliniz olarak CHP olarak biz üstlendik. Ama Cumhuriyet Halk Partisi'ni, milletvekilini yenebilmek adına günlerce Cumhurbaşkanı danışmanları, yetmedi bakan yardımcıları, yetmedi bakanlar, yetmedi Başbakanı dahi Bilecik'e getirip bu psikolojik baskıyı yapanlar maalesef karşılığını bulamadı, benim demokrasiye ve parlementer sisteme inanmış çağdaş Bilecik halkı yine hayırı verdi. 

Şimdi buradan soruyorum dün (16 Nisan akşamı) o meydanalara çıkıp konvoy yapanlar, havai fişek atanlar, Cumhuriyet Meydanı'na toplananlar hangi yüzle çıktınız da bu kutlamayı yapıyorsunuz? Bunu sormak benim görevimdir. Bilecik'te hayır çıkacak, evet yapanlar kutlama yapacak. Tek kelimeyle yazıklar olsun. 

Bizi yenemediniz. Bakanınızı getirdiniz, bakan yardımcınızı getirdiniz, bürokratınızı getirdiniz, danışmanlarınızı getirdiniz, başbakanı getirdiniz ama bizleri yenemediniz" dedi.

 

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8469 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
41 Yorum