Tüzün’ün taş gibi sözlerine Kim cevap verecek?..

Tüzün’ün taş gibi sözlerine Kim cevap verecek?..

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, fener alayı yürüyüşünün ardından “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları atan kalabalığa hükümet aleyhine söylediği sözler vatandaşlarca hükümete ve Ak Partililere ağır itham olarak değerlendirildi.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün alternatif olarak gerçekleştirdikleri 19 Mayıs kutlamaları çerçevesinde fener alayı yürüyüşünün ardından “Türkiye laiktir laik kalacak” sloganları atan kalabalığa hükümet aleyhine söylediği sözler vatandaşlarca hükümete ve Ak Partililere ağır itham olarak değerlendirildi.

Yaşar Tüzün ağır ithamları öncesinde “28 Mayıstan sonra milli bayramları bayram gibi kutlamanın mutluluğunu ve onurunu hep birlikte yaşayacağız” derken devamında: “Artık bu ülkede Hizbullahçıların mecliste olmadığı olamayacağı günleri ayları ve yılları birlikte yaşayacağız” dedi. Milletvekili Yaşar Tüzün’ün bu sözleri üzerine kalabalık gurup “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” sloganları attı.

SÖZLERİNİ DAHA DA SERTLEŞTİRDİ

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün kalabalığın “Mecliste Hizbullah istemiyoruz” sloganları üzerine sözlerini daha da sertleştirdi Tüzün: “O Hizbullahçıları meclise sokanlar utansın” ifadeleriyle Cumhur ittifakını hedef aldı.

BU SÖZLERE KİM CEVAP VERECEK?

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün Cumhur İttifakını hedef alan ağır ithamları üzerine kamuoyunda bu taş gibi sözlere kimin cevap vereceği konuşulmaya başlandı. CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ün muhatabı ve cevap vermesi gereken kişinin Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in cevap vermesi beklenirken, Eldemir’in şu ana kadar konuya ilişkin bir açıklaması olmadı.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün konuşmasının son kısmında hafta sonu yapılacak ikinci tur seçimlerine ilişkin de: “Kısa bir süre önce hep birlikte bir seçim gerçekleştirdik. Seçim bitti yeni bir seçim yeniden bir seçimi gerçekleştireceğiz. 28 Mayıs sadece millet ittifakının birleşenlerinin seçimi değil 28 Mayıs 86 milyon ülke insanının seçimi. Bu seçimde her birimiz öncelikle geleceğimiz için, çocuklarımız için torunlarımız için, evlatlarımız için, bu mücadeleyi el ele, omuz omuza vererek gerçekleştireceğiz. Bu gerçekleştirme sürecinde vereceğiniz katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ak Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir’in ise ikinci tur seçimine ilişkin basına yaptığı herhangi bir açıklaması yok!..

Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum