Ücretsiz Yaz Atölyeleri Kayıtları Başladı

Ücretsiz Yaz Atölyeleri Kayıtları Başladı

Bozüyük Belediyesi, Sanat ve Spor Ücretsiz Yaz Atölyeleri başvuruları devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi, Sanat ve Spor Ücretsiz Yaz Atölyeleri başvuruları devam ediyor.

Yaz boyunca öğrencilerin kendilerini farklı dallarda ve meraklı olduğu alanlarda geliştirebilmeleri, tatili en iyi şekilde değerlendirmeleri ve güzel vakit geçirmelerine fırsat verecek olan atölyelerden spor branşlarına yapılacak başvurular 23 Haziran 2023 Cuma günü sona erecek.

ucretsiz-yaz-atolyeleri-kayitlari-basladi6.jpg

Ücretsiz olarak düzenlenen yaz spor etkinliklerine katılmak isteyenler başvurularını Metristepe Kültür Merkezi ile okul müdürlüklerine yapabilecekler.

Atölyeler ile ilgili yapılan açıklamada; “Yaz Spor Okullarında basketbol ve voleybol branşlarına 2011-2016 arası doğumlular, cimnastik branşına 2015-2019 arası doğumlular, yüzme branşına 2013-2017 arası doğumlular, güreş branşına 2010-2014 arası doğumlular, satranç branşına 2010-2016 arası doğumlular ve boks branşına 2011-2014 arası doğumlular başvurabilecek.

Bozüyük Belediyesi Sanatevi’nde gerçekleştirilecek Sanat Atölyeleri kapsamında ise Bedenimdeki Notalar, Renklerin Ahengi, Doğa İçin Tasarla, Bir Mekik Bir İp, Sahne Sanatevi, Dörtnal Geziyorum, Özel bireyler için Çamurlu Eller ve Mandala Atölyeleri yer alacak. Ücretsiz Sanat Atölyelerine başvurular ise 19 – 23 Haziran 2023 tarihleri arasında Sanatevi’ne yapılabilecek.” İfadeleri yer aldı.

ucretsiz-yaz-atolyeleri-kayitlari-basladi1.jpg

ucretsiz-yaz-atolyeleri-kayitlari-basladi5.jpgi

ucretsiz-yaz-atolyeleri-kayitlari-basladi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.